2777
2789
عنوان

فرزندخواندگی

409 بازدید | 36 پست

میخواستم در مورد یه چیزی بپرسم ...

ببخشید طولانی شد ولی اگه شرایطشو داری لطفا بخون و کمکم کن🩵🦋

من تک فرزندم و سال دیگه کنکور دارم و زیاد برام مهم نیس شهر خودمون برم دانشگاه یا یه جای دیگه و خب بعدشم به احتمال زیاد بخوام بورسیه بشم ، مهاجرت نه فقط بورسیه در حد اینکه درس بخونم.

مامان و بابای من وقتی من بدنیا اومدم خیلی دوست داشتن یه بچه دیگم بیارن ولی ازونجایی که ما دوقلو بودیم ، گفتن سختشونه و نیوردن. الان داداشم فوت شده. تقریبا ۸ ساله که فوت شده🥲. 

مامان بابام چندباری حرف فرزندخواندگی رو پیش اوردن ولی جدی نه . اما میگم یعنی توی فکرشون بوده. 

الان مامانم همش میگه که ببین خاله چقدر مریضه و دخترش ازدواج کرده رفته یه شهر دیگه و هی میگه بچه همدم آدمه و اینا. 

اینارو که میگه من میگم کاش خواهر و برادر داشتم که پیش مامانم بودن و از طرفیم میدونم که اگه من برم بابام خیلی کم میاد خونه و مامانم تنهاس.

خلاصه اینکه بگم مامانمم چند دفعه هی گفته که بریم بچه بیاریم و ثوابه و اینا. 

منم قصدم واقعا رفتنه . حالا نه خارج ، یه شهر دیگه کلا هدفی که دارم بزرگه. حالا نمیدونم به نظرتون کار درستیه که بچه بیاریم ؟ بهمون میدن؟ کسی میدونه شرایطشو؟ تروخدا راهنماییم کنین من الان شرایطشو ندارم برم مشاوره . 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره تک فرزندم

دوست داری بچه بیارن؟ من خودمم دوست دارم آخه هیلی خواهر و برادر دوست داشتم ولی الان دیگه برام مهم نیس خواهر و برادر داشته باشم ولی اگرم بیاریم عین خواهر برادر واقعی باهاش رفتار میکنم. 

دوست داری بچه بیارن؟ من خودمم دوست دارم آخه هیلی خواهر و برادر دوست داشتم ولی الان دیگه برام مهم نیس ...

نمی دونم خیلی سخته من به خواهر و برادر واقعی حسودی میکنم و ناراحت میشم و از اون ور هم برای مم تک فرزندی سخته هم مامان و بابام

مامانت چند سالشه؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳......... امروز در تاریخ هفت تیر ماه۱۴۰۵ من امتحان شدم سخت مثل هربار بیرحمانه و من چه مظلومانه تحمل میکنم

پس بچه آورده که خودش تنها نباشه 🫵

نه به خدا اصلا اینطوری نیس 

همش به من میگه مامان تو هرجا بری اونور دنیاهم باشی ولی خوشبخت و خوشحال باشی، ما هم خوشحالیم.

با اینکه خیلی به من وابستن.ولی حاضرم که من برم . 

تازه من مامان بابام سال ۶۲ ازدواج کردن و منوداداشم ۸۶ بدنیا اومدیم چون بچه دار نمیشدن. بخاطر همین وابسته شده به من . اما من میگم اگه یه بچه دیگم باشه حداقل وابستگی شون نصف میشه یا میپره از سرشون. هم اینکه یه بچه دیگه خانواده دار میشه و تازه تک فرزندم هس چون من نیستم😂

مامان بابای منم وضعشون خوبه واقعا میتونن یه بچه ی دیگه رو هم بزرگ کنن.