2777
2789
عنوان

سقط جنین

347 بازدید | 15 پست

ده هفته بودم 

دیروز برا اینکه سه شب بود لکه بینی داشتم رفتم سونو دکتر گفت جنین تا هفت هفته و سه روز رشد کرده و قلبش کار نمیکنه دو تا سونوی دیگه هم رفتم اونا هم همینو گفتن دکترم گفت برم بیمارستان برا سقط و دیروز رفتم بیمارستان امروز مرخص شدم.  دیگه میترسم حامله بشم 

چون این بارداری اولم بود همه آزمایش هارو هم داده بودیم همه داروها و درست مصرف کردم هیچ مشکلی نداشتم اصلا فکر نمی‌کردم سقط بشه 

میترسم دفعه های بعد حامله بشم یوقت خدایی نکرده چهار پنج ماهگی هفت ماهگی یک مشکلی پیش بیاد و سقط سخت تره خیلی سخته 

الان ۲۱ سالمه و سالم بودم و بارداری اولم بود

بعد هم دلیل سقط رو هنوز بهم نگفتن کسی بوده که مثل من باشه ؟؟ دلیل ایست قلبی جنین هفت هفته چیه؟

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا جدیدا بارداریا اینطوری شده ازمایش ایمنی انعقادی هم داده بودی؟من خودمم پارسال پوچ شد بارد ...

نه ایمنی انعقادی رو آزمایش ندادم فکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ک هفته ۲۳ کیسه ابم پارع شد ... انومالی همه چی عالی بود ... ولی نموند . الکی نگران نباش ، پیش میاد ...

برا شما که هفته هاش بیشتره دیگه سخت تر بوده 😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم چرا جدیدا بارداریا اینطوری شده ازمایش ایمنی انعقادی هم داده بودی؟من خودمم پارسال پوچ شد بارد ...

اگر تهران هستی برو دکتر فتوحی تو پیروزی 

و حتما ورزش‌ کن

تو نت بزن یزدانی فیت دو سه ماه ورزش هاشو بکنی قول میدم باردار میشی 

اصلا ورزشهاش مربوط ب بارداری نیست اما اکثرا باردار شدن😉

من ک هفته ۲۳ کیسه ابم پارع شد ... انومالی همه چی عالی بود ... ولی نموند . الکی نگران نباش ، پیش میاد ...

شما هم اگر تهرانی برو فتوحی

پاره شدن کیسه آب چندتا دلیل اصلی داره 

یک عفونت لگن و رحم هردو یا یکیش 

دو باکتری های ناشی از مواد غذایی سرخ شده و کبابی و سبزیجات و میوه با پوست خوردن و لبنیات محلی 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

کارلنسر

notamother | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز