2777
2789

یکی از اشناهامون هست خیلی شخصیتی مرموزی داره😐😂

باور کنین اصلا ازش سر در نمیارم به شدت دوروئه .  اسمشو بذاریم شوکت😂

من یه دوست صمیمی داشتم اسمش بذاریم طلا(ما سه هایی دوست بودیم ولی اون فاصله میگرفت و دوستای خودشو داشت و خب من و طلا هم با هم صمیمی تر بودیم ) همیشه این شوکت سعی میکرد توی جمع های سه نفره مون طلارو بکشه سمت خودش بعضی وقتا میشد توی جمع با این که منم بودم فقط با اون حرف میزد و با اون بیشتر گرم میگرفت . ولی وقتی من و شوکت تنها بودیم با من خیلی خوب بود 

..... ادامه شو میگم

بچه ها اینم بگم شوکت تک فرزنده

یه سری شوکت یه داستانی سر هم کرد به طلا که دوست صمیمی من بود گفت و اون احمق هم باور کرد😐😂این شد که من هرچی به طلا پیام میدادم جواب نمی داد خیلی تعجب کردم چون خیلییی صمیمی بودیم هر روز با هم چت میکردیم و هفته ای نبود که من طلا رو نبینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا شدن رفیق جینگ هم جواب منم نمیدادن😂

یه سری که با هم دیدمشون به طلا گفتم دلیل این رفتارت چی بود بگو اگه کار اشتباهی کردم تا من عذر خواهی کنم 

منِ خنگ رو بگو نمیدونستم نباید جلوی شوکت این حرفارو بزنم.

این طلا هم هی میپیچوند جواب نمی داد.  شوکت فاز روانشناسارو برداشته بود داشت مثلا توضیح میداد شده بود زبون طلا😂😂

بنظرم هم طلا هم شوکتو حذف کن از زندگیت راحت

خیلی وقته انداختمشون دور ولی باورت نمیشه انگار اسکلم😂😂اخه آخرین باری که دیدمشون رفتم سمتشون باهاشون گرم گرفتم ولی اونا یه جوری بودن باز هم فقط با هم حرف میزدن انگار من روحم😐😂🤦🏻‍♀️ 

منم مثل توعم،و همین اتفاق برام افتاد و اون ۲تا الان با همن و دیگه به من پیام نمی‌دن ،من که گاهی به اون که. پست بودم پیام میدادم ولی اون جواب کوتاه میداد 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

منم مثل توعم،و همین اتفاق برام افتاد و اون ۲تا الان با همن و دیگه به من پیام نمی‌دن ،من که گاهی به ا ...

خیلی حس بدیه

ولی واقعا الان فهمیدم هر دو هاشون آدم های بی ارزشی بودن حیف وقتم که با اونا بودم😂 ولی امیدوارم کارماشونو پس بدن

خیلی حس بدیهولی واقعا الان فهمیدم هر دو هاشون آدم های بی ارزشی بودن حیف وقتم که با اونا بودم😂 ولی ا ...

من هنوز به فکر دوستمم که از دستم قاپیده شد ☹️اون نفر سوم رو نمیبخشم باعث جدایی شد 

من دیگه دوستی ندارم و تنهام 

قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم