باید بخونید تا انگیزه بیاد بشینید تا انگیزه بیاد بخونید مطمین باشید 2 روزه هست
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
وای برنامه میریزم هم ولی نمیدونم چرا نمیتونم تمرکز کنم یا یه جا بشینم
خود دانی باید بهش عمل کنی وگرنه دنیا بی رحم تر از چیزیه که تصور کنی میبینی چند سال گذشته هنوز دنبال تمرکز و انگیزه این
صدام کن ملکه شب 👸🏻 چنان سختی هایی کشیدم که تو خوابتم نمیبینی ولی من زنده موندم تلاش کردم و خودمو نجات دادم شب هایی رو صبح کردم اگر ادم غیر من بود سکته میکرد.
اگه تند حرف زدم به خاطر خودته من کنکوری 404 بودم سرهمین چیزا انگیزه تمرکز زرت پرت ببخشید اعصابم خورده😂 پشت باید بمونم
تمرکز کن روی دلیل اصیلیت برای کنکور. اگه انگیزه نداری، شاید هدفش برات واضح نیست یا نمیدونی چرا میخوای این مسیر رو بری. هر روز یه هدف کوچیک بذار و سعی کن به اون برسونی. انگیزه از حرکت به وجود میاد، نه اینکه فقط منتظرش بشینی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!