من یک سالی هست که وارد مدرسه جدید شدم اما هر کدوم از بچه ها که میاد پیشم خیلی سریع میره با کسی دیگه دوست میشه حتی با وجود اینکه من هیچ وقت هیچ کار بدی نکردم حتی حرف بدی هم هیچوقت نزدم
خوب عزیزم مدرسه فرزانگان کلا یه فضا رقابتی برای درس خواندن داره وکسی اصلا به فکر دوستی نیست حتی اونا هم به نظر میاد باهم دوستی صمیمی هستن تهش باهم خوب نیستن زیاد ، من خودم غیر دولتی بودم که حتی از فرزانگان هم بدتر بود و تا آخر هم هیچ دوستی نداشتم آخرش به این نتیجه رسیدم سرم تو کار خودم باشه اولش یکم سخته
ممکنه اعتماد به نفست پایین اومده باشه یا شاید خودتو با دیگران مقایسه میکنی. در هر صورت، اینطور که میگی هیچ چیزی از سمت تو اشتباه نیست. ممکنه بچهها هنوز به طور کامل تو رو نشناسن یا خودشون دنبال چیزای دیگهای باشن. این یه روند طبیعیه.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!