2777
2789

عزیزم ترند و مد رو ول کن ببین اصلا اون مدل مو به چهر ت میاد یا نه  به بعصیا واقعا میاد و زیباتر میشن وبه بعصی ها هم موی بلند. من خودم موی کوتاه برام بدمیشه ولی موی بلند خیلی خیلی بهتر میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدومش..نارگیل..بادام تلخ..زیتون.. و...

قبل حموم هر چی دوست داری میتونی بزنی زیتون خیلی خوبه،جوجوبا ،آواکادو ،نارگیل ،بادام ،آرگان...

ولی بعد از حمام باید روغن سبک بزنی مثل روغن آرگان و نارگیل ، ماکادمیا

نارگیل به بعضیا نمیسازه مثلا موهای من رو بدتر خشک میکنه ولی اگه بسازه عالیهههه

نزنم موهام خراب شه🫤🫤😂

نه جانم 

منم موهام شوره میداد و چرب میشد این شامپو خیلی خوب میشوره فقط بگرد حتما خارجی باشه از حای معتبر بگیر مخصوصا رایحه اوکالیپتوس 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

رفتم چیزخاصی نگفت

دکترا هم بی سواد شدن 🤦🏻‍♀️خودمون باید دردمون بفهمیم و درمان کنیم 

من زمستونا بیشتر شوره میزنم به خاطر خشکی هواست ،شامپو مورینگا میزنم فقط همین بهم ساخته

نه جانم منم موهام شوره میداد و چرب میشد این شامپو خیلی خوب میشوره فقط بگرد حتما خارجی باشه از حای مع ...

همچنان از ش استفاده میکین؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

دکترا هم بی سواد شدن 🤦🏻‍♀️خودمون باید دردمون بفهمیم و درمان کنیم من زمستونا بیشتر شوره میزنم به خا ...

برای من هنه فصل هاهمینه

شونه میکنم،تمام لباسم انکار برف اومدخ😂🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣️

عزیزم ترند و مد رو ول کن ببین اصلا اون مدل مو به چهر ت میاد یا نه به بعصیا واقعا میاد و زیباتر میشن ...

گفتم ک صورتم گردو توپول

این کاربر دلش شکسته لطفا مهربان باشین:)