2777
2789
عنوان

وابستگی

138 بازدید | 30 پست

از خودم متنفرم که به این راحتی به یه ادم وابسته شدم و دوسش دارم چجوری باید فراموش کرد اخه 

من اصلا از پسرا خوشم نمیومد نمیدونم چیشد و چرا حالا از یادم نمیره چیکار کنم که فراموش کنم

دوستی عادی بوده فقط مجازی 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستی عادی بود یا عاشقانه بود رابطه تون؟

😐🤣نه هیچوقت هردوتامون گردن نمیگیریم که عاشقونه چیزی بوده بینمون عادی متوسط بودیم

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

بدیاش و اگه اشتباهاتی داشته که باعث شده رابطه خراب بشه رو بنویس اینجوری میفهمی عالی نبوده و حتی شایدم به این نتیجه برسی در آینده پشیمون میشدی از اینکه باهاش بودی و خوب شد که دیگه نیست 

سرتو گرم کن مهمونی کار درس خانواده هر چی 

چیزای مربوط بهشو پاک کن و چکش نکن 

به خودت فرصت بده و بدون که زمان میبره 

بپذیر که تموم شده منتظر برگشت نباش و رویا باهاش نساز و مطمئن باش احتمالش زیاده که در آینده کسای دیگه ای بیان که جای اونو بگیرن و حسی بیشتر از این بهشون داشته باشی

به اندازه کافی سوگواری کن توقع نداشته باش یه روزه برگردی به دورانی که اون توی زندگیت نبود 

سخته ولی هر چی بیشتر کشش بدی طولانی تر میشه 

😐🤣نه هیچوقت هردوتامون گردن نمیگیریم که عاشقونه چیزی بوده بینمون عادی متوسط بودیم

وای خیلی رو مخیه اینجوری منم همچین موردی داشتم اولش دوست معمولی بودیم و حرفای معمولی بعد یهو عاشقانه شد ولی هیچوقت هیچ پیشنهاد رسمی بهم نشد ابراز علاقه هم صورت گرفت خیلی خیلی زیاد بعد که تموم شد من خیلی ناراحت بودم یه بار به گوشش رسوندم که عاشقش بودم اومد بهم پیام داد ببین بین من و تو که چیزی نبود!! من نمیدونستم همچین دیدی به رابطمون داری! فکر کن یارو میگفت من وقتی به نبودت فکر میکنم دیوونه میشم دوست دارم از زبونش نمیفتاد اونوقت میگفت بین من و تو چیزی نبود خیلی خرد شدم جالبه خودش هی پیگیر من بود این شد اولین و آخرین رابطم البته الان همه جا میگم از اول سینگل بودم وقتی اون رابطه رو گردن نگرفت من بگیرم 😂 

شاید بتونی فراموشش کنی ولی یاد و خاطرش تا ابد باهاته عشق اول بد دردیه

از اینکه کسیو دوست داشته باشم همیشه متنفر بودم هنوزم همش به خودم میگم فقط وابستگیه ولی انگار خودمو گول میزنم 

وای خیلی رو مخیه اینجوری منم همچین موردی داشتم اولش دوست معمولی بودیم و حرفای معمولی بعد یهو عاشقانه ...

چی بگم ولی رفیقم خودش میگه من تو رو به عنوان رفیق نمیبینم منم از ترس خونواده ش ک نگن ازدواج چیزی نمیگم وگرنه خودش چند باری بهم پیشنهاد ازدواج داده من باورش ندارم راستیتش وگرنه انقد دلم میخواد باش بمونم و باش ازدواج کنم ولی خونوادم نمیزارن الآنم رفته بود خاستگاری یک دختره من ناراحت شدم بهم ریختم 

دقیقا یه دفعه اون ازم پرسید تو منو دوست داری گفتم در حد یه دوست😂

🤣💔من از اولش روش کراش بودم آقا بعد یکسال اعتراف کرد که دوستم دارع می‌گفت میترسیدم بهت بربخوره