2777
2789
عنوان

خونه تکونی.....

172 بازدید | 9 پست

بچه ها من پنج ماهه به خونه جدیدم اومدم خونه تکونی ندارم چون کلا خونه رو باز سازی کردیم و اومدیم نشستیم ولی در مورد تمیز کردن مبلمان کمکم کنید با چی تمیز کنم که برق بزنه آخه خیلی رو تمیزی حساسم.... چند جا دیدم مبلاشونو شسته بودن ولی حالت لکه لکه شده بود من دوست نداشتم... خواهشا بهم بگید با چی خیلی تمیز میشه و زود خشک میشه. ممنون

خدایا کمک کن زیباترین سنفونی زندگیم رو بشنوم (قلب بچه ام رو میگن) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما كه حساسيد انقدر بديد واستون كاور درست كنن 

كه كثيف نشه 

من با شامپو فرش تميز ميكنم

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...

من به قالیشویی زنگ زدم اومدن خونه شستن برام خیلی خوب بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من میخوام ببرم تو حیاط بشورمشون کلا ایشاالله خراب نمیشن😐

اصلا این کارو نکن چون یکی از دوستای من این کارو کرد چون آب کامل ازشون بیرون نمیاد و خشک نمیشه هم چوب مبلش خراب شد هم تا یه مدت خیلی طولانی مبلاش بوی بدی میداد مثل بوی نا و نم زیرزمین. تازه همه اش لکه داشت  اگه حیاط دارید از اینا که با دستگاه میشورن بیار چون دستگاهاشون حالت مکش قوی داره هر چی آب مونده باشه رو میکشه بیرون مبلات برق میوفته 

شما كه حساسيد انقدر بديد واستون كاور درست كنن  كه كثيف نشه  من با شامپو فرش تميز ميكنم

عزیزم تا الان کاور داشت ولی من عیدا یا مهمونی که دارم کاوراشو بر میدارم واسه همین خیلی کثیف نشدن ولی یه کمی حالت کدر گرفتن