یکی از دوستام که از من سه سال بزرگتره و خیلی خوشگله ولی تاحالا بقول خودش خاستگار پولدار نداشته انگار چندماهه با یک مرد خیلی ثروتمند دوست شده که طرف متاهله و دوتا پسر داره و الکی میگه خانومم چسبندگی رحم داره و تفاهمات اخلاقی نداریم و این حرفا.
بهش گفتم خودتو بزار بجای خانومش، برفرض هم چنین مشکلی براش پیش اومده باشه خب گناه داره.
بهم گفت خب من باهاش دوست نشم میره با یه دختر دیگه دوست میشه و واسه اون خرج میکنه. این وسط شوهرش همچنان خیانت کاره زنشم همچنان بهش خیانت شده فقط پولی که میتونست خرج من بشه خرج یه دختر دیگه میشه.
منم واقعا ندونستم چی بگم اومدم از شما راهنمایی بخوام که قانعش کنم قطع ارتباط کنه.
( کارما و اینا هم نمیترسه که بعدا سر خودش بیاد. میگه تا الان ازدواج نکردم بعدا هم دیگه کی منو میگیره که بخواد سرم بیاد)
چی بگم بهش؟
با ارامش جواب بدین و منطقی. فحاشی و اینا کنین که من نمیتونم برم بهش انتقال بدم. مرده فکر کنم ۱۰ سال ازش بزرگتره متولد ۶۰
حتی بهش پیشنهاد ازدواج به عنوان زن دوم هم داده ولی خب این قبول نکرده چون میدونه خانوادش باهاش قطع رابطه میکنن. یه جورابی فقط پول طرف رو میخواد حتی عاشقشم نیست برای همین امیدوارم بتونم منصرفش کنم از این رابطه