2777
2789
عنوان

می‌خوام به مدت از زندگی برم بیرون

386 بازدید | 34 پست

کاربر آقا

خسته شدم از زندگی که تهش هیچی نیست،فکرشو بکنید شب و روز جون بکنید تلاش کنید بعدم می‌دونی مردن روی شاخته، حالا اگه می‌دونستی مثلاً صد سال دیگه میری بازم یه امیدی بود ،، بد بختیش همینه که باید منتظر باشی ک هر آن بری به درک و تمام..

بعد مرگتم انگار که اصلا وجود نداشتی

خدا خیرتون بده چند نفرتون جمع شید منو از اینجا بندازین بیرون😄

میترسم اگه یه روز عزرائیل بیاد ، نی نی سایت بگه بیخود می‌کنی حق نداری بری،،🙂

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی زدی؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

الهی عمرت انقدر بلند باشه که هر روز به خدا التماس کنی منو ببر

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
از زندگی بری؟ منطورت چیه؟

خب کلا از چهار چوبی ک واسه خودمون ساختیم شب و روز کار و استرس و خستگی برم بیرون،،،😄

من و گنجشک دلم غرق در تماشای تو بودیم       تو بی خبر پر زدی بر ایوان دگر😢😢😢
نه جانم، این پوچی ناشی از سخت بودن زندگیه، که طرف صبح تا شب باید جون بکنه

خب اگر انسان حال معنوی قوی ای داشته باشه، راحت تر با سختیها کنار میاد. راحت تر میپذیره، تازه انسانهایی که اتصال محکمی با خدا دارن برای رسیدن هر سختی ای به زندگیشون خدا رو شکر هم میکنن.

شاید این دیدگاه رو نتونید درک کنید اما من دیدم چنین اشخاصی رو.

2790
2778
2791
2779
2792