2821
2789

انجام ندادم ،شرایطش رو ندارم،شنیده ام باید خیلی رعایت کنی،اون چهل روز هیچ گناهی نکنی تا حاجت بگیری

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

انجام ندادم ،شرایطش رو ندارم،شنیده ام باید خیلی رعایت کنی،اون چهل روز هیچ گناهی نکنی تا حاجت بگیری

منم نتونستم کامل رعایت کنم شاید به همین خاطر جوابی نگرفتم ولی خواب دیدم شایدم به خاطر اینکه زیاد به حاجتم فکر می کردم خواب دیدم نمی دونم 

منم نتونستم کامل رعایت کنم شاید به همین خاطر جوابی نگرفتم ولی خواب دیدم شایدم به خاطر اینکه زیاد به ...

خیره انشالله به حاجتت برسی عزیزم،بعضی وقتا اصلا نیازی نیست به چله های سخت،با حتی یه بسم الله و یه صلوات ،دل آماده هست و حاجت آدم برآورده میشه...هرچه خدا بخواد همون میشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...