2821
2789
عنوان

رشد مو

490 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من راستش توی دو سه سال اخیر حجم موهام خیلی کم شده ولی قبلا موهام خیلی بلند و پرپشت بود و حجم خوبی داشت تو این دوسال ریزش موم خیلی شدید شد ولی اینطوری بود که من نمیدیدم موهام میریزه ولی نگاه میکردم روی فرش توی دو روز کلی مو ریخته شده کلی شامپو امتحان کردم جوشونده خونگی امتحانکردم مکمل خوردم اما هیچکدوم جواب نداد اخیرا با یک محصول تقریبا تونستم ریزش موم رو کنترل کنم اما کامل قطع نشده ولی الان بشدت حجم موهام کم شده موهام بلنده ولی حجمش خیلی کم شده و نمیدونم چیکار کنم میشه راه حل معرفی کنید برای افزایش حجم مو نه ریزش

آمپول بیوتین و قرص هیرویت

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما نتیجه دیدید؟

آره ولی من کلا زیاد ب موهام میرسم

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

خب چطوری

من دو روز ی بار روغن نارگیل اصل ب ساقه موهام میزنم دو ساعت بعد میرم حموم با شامپو میششورم وقتی برگشتم یکم ک نم نمناک بود یکی دو قطره روغن هسته زردآلو اصل  میزنم ب ساقه موهام 

آخر هفته ها خودم موخورده گیری میکنم 

ماسک تخم مرغ و روغن زیتون و ماست میزنم 

حنای بی رنگ و گل بابونه ام استفاده میکنم 

هر هفته ام آمپول بیوتین میزنم و یک شب در میان قرص هیرویت میخورم

عزیزم چه کارهایی انجاممیدی

گفتم عزیزم

2823
2791
2779
2792