2777
2789
عنوان

فرض کنید

43 بازدید | 5 پست

یه رویا دارید یه هدف که کل زندگی و زمان تون رو گذاشتید بهش برسید وسط راه هستید یه پله مونده تا به آخر مسیر برسی و بعد مدتی نتیجه ات نمایان میشه قبل این پله بهت میگن که طبق آمار و ارقام شما به چیزی که میخوای نمیرسی چکار میکنی ؟ اون یه پله رو میری ؟ یا برمیگردی از اول و دوباره میای ؟ 

میرم که امتحان کرده باشم 

اگه نشدازاول شروع میکنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من انچه واقعا خودم میگویم را اجرا خواهم کرد. 

امار و ارقام ایا با ذهن من میخونه؟ و همخوانی داره؟ اگر داره طبق امار حرکت میکنم. 

بستگی به خودت داره ریسک پذیری یا نه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من انچه واقعا خودم میگویم را اجرا خواهم کرد. امار و ارقام ایا با ذهن من میخونه؟ و همخوانی داره؟ اگر ...

امار واضح و شفاف نیست میشه در حد حدس نگاش کرد 

موندم ادامه بدمیا دوباره برم از اول 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز