2777
2789

نه از زیارت عاشورا 

نه از سوره واقعه *تازه دوبار تصادف کردم و ضرر مالی😂*

ختم کل قرآن،،،توسل ب شهدای گمنام ،،،۵۰۰صلوات ام البنین

هیچ کدوم هیچ کدوم هیچ کدوم به من حاجت ندادن -حاجتی که محال نیس-شاید بگید تلاش کن مثلاا برا شغل خوب ولی وقتی پیج میزنم،یا سر میزنم به جای ک نیرو میخوان و یا حتی آگهی دیوار خبری نمیشه .

حتی خواستگار هم ک میاد دختر شاغل میخواد😂سنی حتی ازدواجممم کنسله

نیاز مالی ندارم ولی دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه که حتی از خواب بخاطر این چیزا نپرم

آنقدر آدم بدی ام که خدا و بنده هاش هم جواب نمیدن؟؟؟پس راهکار چیه دیگ 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه بعضیا حاجتاشون یه چیز غیر منطقی هستبعضیام خیلی عجولن فرداش میخان جواب بده یکم زمان بده

میگم شاغل شدن کجاش غیر منطقیه

عجول نیستم بابا ۳ساله فارغ التحصیل شدم خسته شدم از بس تا هرجا میرم میگن پس چرا نمیری سرکار 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

میگم شاغل شدن کجاش غیر منطقیهعجول نیستم بابا ۳ساله فارغ التحصیل شدم خسته شدم از بس تا هرجا میرم میگن ...

شهر کوچیکی هستی؟

مثلا انتظار داری چه شغلی با چه درآمدی داشته باشی؟

قبول دارم یکم کار کم هست ولی خب بالاخره از یه جایی باید شروع کنی تا بهترش پیدا بشه 

شهر کوچیکی هستی؟مثلا انتظار داری چه شغلی با چه درآمدی داشته باشی؟قبول دارم یکم کار کم هست ولی خب بال ...

از کجا شروع کنم وقتی اصلا نمیشه ؟

اره کوچیکه -رفتم لاین زیبایی یاد گرفتم میان قیمت میپرسن و میرن یا کلا کنسل میکنن-یا سالندار شماره میگیره دیگ خبر نمیده

برا بانک میخوندم ک دفترچه اومده اصلا شهر من نمیخواد

از کجا شروع کنم وقتی اصلا نمیشه ؟اره کوچیکه -رفتم لاین زیبایی یاد گرفتم میان قیمت میپرسن و میرن یا ک ...

خب ببین مشکل شهرای کوچیک یا شهرستان این هست دیگه نمیشه که کاریش کرد که واسه پسرا هم کم کار پیدا میشه دیگه چه برسه شهر کوچیک 

مدرکت؟

مدیریت خوندم 

2790
2778
2791
2779
2792