2777
2789
عنوان

بی عرضه تر ازمن وجود ندارهه

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 100 پست
۱۸عزیزمولی شاید باورت نشه ایناهک رو من تاثیر ندارعهوقتی میرم تو اجتماع فایده ندارنخیلی اوضاعم بده

سلام تو خجالتی شدید داری که میشه اضطراب اجتماعی یعنی به چیزی فراتر از خجالت 

راه حلی ندارم چون خودمم همین جوری ام حاجییییی🤪🥹🥹🥹🥹😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باور کن خجالتی بودن ربطی نداره ب درونگراییمن خودم درونگرام، کلا تمایل دارم بیشتر تنها باشم، ولی خیلی ...

خب آره دقیقا

من درونگرا نیستم ولی خجالتیم از حرف زدن متنفرم فکر میکنم همه مسخرم میکنن 

تنها چیزی ک غیر ممکنه فقط خود غیر ممکنه:)🌱

از همه چی اصلا نمی‌خوام باکسی ارتباط بگیرمفکر میکنم همه مسخرم میکننالبته داشتن اطرافیان بیشعور هم تو ...

شما اعتماد به نفستون صدمه خورده 

حالا توسط اطرافیان یا هرچی 

اونو سعی کن مجدد زنده کنی 

برا خودت احترام قایل شو خودتو دست کم نگیر هیچ کس مسخرت نمیکنه 

عادی باش هیچ کس یه فرد عادی رو مسخره نمیکنه 

اگرم کسی مسخرت کرد خودش یه فرد بیشعور هست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اظطراب اجتماعی داری منم همینم ولی کم کم دارم خودمو از گِل میکشم بیرون

اضطراب اجتماعی دارم 

عزت نفس پایین دارم 

اعتماد به نفس پایین دارم

استرس دارم 

هرچی که بگی من دارم

منم اینجوری هستم حالا سنم زیاد مثل شما نیست بگم بزرگسالم دنیا دیدم زخم خوردم از ادما😂، ولی خب حس میکنم کمتر مردم ببینم راحت تر هستم واقعا حس میکنم جو بیرون خیلی منفی شده، از ادما هم حتی بابام و دوستم که اینقدر برام مهم هستن بدم میاد، ولی این تنفر از گذشته کمتر شده. 

به نظرم بشین نکات مثبت بیرون و آدم ها رو بگو به خودت، شایدم نیازمند دوست هستی تا باهاش بیرون بری بگردی تا این حس کم بشه چون من بعد اینکه دوست پیدا کردم(یه واقعی الکی نه) این حس واقعا کم شد

سلام تو خجالتی شدید داری که میشه اضطراب اجتماعی یعنی به چیزی فراتر از خجالت راه حلی ندارم چون خودمم ...

😂🥲 خداوکیلی من اوضاعم خیلی خیطهه