ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از همه چی اصلا نمیخوام باکسی ارتباط بگیرمفکر میکنم همه مسخرم میکننالبته داشتن اطرافیان بیشعور هم تو ...
شما اعتماد به نفستون صدمه خورده
حالا توسط اطرافیان یا هرچی
اونو سعی کن مجدد زنده کنی
برا خودت احترام قایل شو خودتو دست کم نگیر هیچ کس مسخرت نمیکنه
عادی باش هیچ کس یه فرد عادی رو مسخره نمیکنه
اگرم کسی مسخرت کرد خودش یه فرد بیشعور هست
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
منم اینجوری هستم حالا سنم زیاد مثل شما نیست بگم بزرگسالم دنیا دیدم زخم خوردم از ادما😂، ولی خب حس میکنم کمتر مردم ببینم راحت تر هستم واقعا حس میکنم جو بیرون خیلی منفی شده، از ادما هم حتی بابام و دوستم که اینقدر برام مهم هستن بدم میاد، ولی این تنفر از گذشته کمتر شده.
به نظرم بشین نکات مثبت بیرون و آدم ها رو بگو به خودت، شایدم نیازمند دوست هستی تا باهاش بیرون بری بگردی تا این حس کم بشه چون من بعد اینکه دوست پیدا کردم(یه واقعی الکی نه) این حس واقعا کم شد