2777
2789

من خودم هیچ وقت رل نداشتم تا ۲۳سالگی اخر ترم رل زدم اخر ک کات کردم رفت همه جا گفت خراب بود ... و از اونجا از هر چی مرده چندشم میشه و حالم بهم میخوره 

شماها کجا زخمی شدین ؟؟؟ 

هرچه در جستن آنی ،آنی 

من از ۱۰ خرداد پارسال به بعد دیگه آدم سابق نشدم 

امضام

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ساله گذشته

خیانت اکسم از این میسوزم که از هر لحاظ سطح پایین بود و قابل مقایسه با من نبود با یکی هم سطح خودشم خیانت کرد

مهندس نفت ادایی 💅🏻 ، بالاخره رسیدم به کشور رویای بچگیام 💍

من از رفیق بد بدجوری ضربه خوردم درحالیکه سنی نداشتم فقط ۱۶ سالم بود 

میفهمم عزیزم الان بدجوری دلت شکسته و حق داری اما بدون تو مقصر نبودی اون پسره مقصر بود که همچین کاری کرد سعی کن رها کنی و به خودت بگو گذشته دیگه گذشت ارزش نداره گند بزنی به زمان حال و آینده به خاطر غصه گذشته و همه مردا هم بد نیستن اون یکی بد بود 

هر موقع استرس بهتون دست داد  شما باهاش دست ندید 🌝✨