2821
2789

من هستم 

ولى ايران نيستم. با اسكايپ تدريس مى كنم اما بستگى به سطح افراد داره. هميشه نمى شه از اين راه استفاده كرد.

بزرگ ترین اندوه من و کمرشکن ترین دردم، نوستالژی های دهه 60 و 70...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم برای چه سطحی

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

من درسهای مدارسو توخونه تدریس میکنم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
من در حد مدرسه م ظرف چه مدت میشه مسلط شد 

خيلى بستگى به تلاش خودت و روش هات داره. 

من كسى ديدم كه توى چهار ماه مسلط بوده و كسى هم بوده كه هنوز سه سال مى خونده.

متوسطش شش تا ٩ ماه، به شرط تمرين مداوم و تدريجى..البته نه در حدى كه خيلى فشار بيارى به خودت

میشه شرایط تدریستونو بگید 

عزيزم من سطح شما رو نمى دونم.. يعنى نمى دونم مى تونم با اسكايپ در خدمتتون باشم يا نه. براتون درخواست دوستى مى فرستم خصوصى صحبت كنيم. 

البته الان محل كار هستم ايشالا امشب در خدمتتونم. 

ولى به طور كلى شرايطش اينه كه سطحتون رو مشخص مى كنيم بعد يه تعداد كتاب تهيه مى كنيد كه عينش رو منم اينجا دارم و با اسكايپ با هم ياد مى گيريم.

من براى سطح هاى بالاتر كلاس تمرين صحبت هم مى ذارم. 

گاهى براتون با ايميل هم مطلب مى فرستم.