2777
2789
میدونی میخواستن ببشتر باشه ولی بخاطر رسوایی اون پیرمرده تو فصل یک که نقش ۰۰۱داشت نشد برای قسمت های ب ...

اره دقیقا

اینکه بگن ۰۰۱ قصه اش چی بوده و چجوری حکومتشو تحویله فرانت من داده

دوباره میسازمت💪

اون آمریکاییه ؟

اون خانومه ک تو کوچه با یکی دیگه داشت داکجی بازی میکرد 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منکه دوست داشتم فصلاشو ولی آخرش خیلی فشاری کننده بود 😑😂ولی اون خانمه خیلی عجیب بود احتمال زیاد فصل ...

من فقط تو ذهنم تکرار میشه :هیونگ وِووووو؟

آخه مرتیکه تو ،تو سه فصل نتونستی جزیره رو پیدا کنی بعد وقتی میرسی که همه مردن بعد فقط هیونگ وِ؟🔪😭😂

منم منتظرش بودم لعنتتتتت بهش

ولی تو فصل قبل نامادریش به کارآگاهه گفت که زن حامله ی فرانت من مریض بوده و مشکل کبدی داشته

احتمالا اینم رفته بازی کرده و پول بدست اورده تا زنشو نجات بده ولی زنش کشته شده 

دوباره میسازمت💪

ولی تو فصل قبل نامادریش به کارآگاهه گفت که زن حامله ی فرانت من مریض بوده و مشکل کبدی داشتهاحتمالا ای ...

آره ولی بعد از اینکه بازی تموم شد زن و بچش مرده بودن میخوام بدونم بعد از برنده شدن و مردن خانوادش  دوباره و چطوری وارد بازی شده