2777
2789
ببین برادر من درکت میکنم الان گیج شدی ناراحتی یا ... نمیدونم دقیقا مشکل اون دختر چیه چون چیزی راجب ش ...

بله حرف شما کاملا درسته🙂

میشه لطفا بیشتر کمکم کنید ممنونم میشم🙏🏻🌹

بله حرف شما کاملا درسته🙂میشه لطفا بیشتر کمکم کنید ممنونم میشم🙏🏻🌹

خب اگ سوالی داری بگو 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله حرف شما کاملا درسته🙂میشه لطفا بیشتر کمکم کنید ممنونم میشم🙏🏻🌹

چند سالته و اون چند سالشه؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب اگ سوالی داری بگو

من الان دیروز پیام دادم همش سین کرد جواب نداد

امروز دیگه اصلا پیام ندادم الان من واقعا سردرگم هستم 

چه پیامی بهش بدم که ذهنش درگیر شه جواب بده اخه من الان بلاتکلیف هستم 

از یک طرف میترسم اگه پیام بدم بلاکم کنه لطفا بگین چه پیامی بدم خوب باشه

من الان دیروز پیام دادم همش سین کرد جواب ندادامروز دیگه اصلا پیام ندادم الان من واقعا سردرگم هستم چه ...

بگو نگرانت شدم نکنه اتفاقی افتاده عصر میام در خونتون (الکی )

هر دو 18

خیلی کوچولویی😂😂🥺 بعدا یادت میفته میخندی

اخه رابطه ما مجازی هست

ببین اگه بخوام واقعیت بهت بگم اینه : هرکس که میخواد یکیو از سر خودش باز کنه همین رفتارو میکنه ، حالا چرا مستقیم نمیگه بهت ؟ چون روش نمیشه چون خجالت میکشه چون عذاب وجدان داره چون دلش میسوزه که چرا حسش تغییر کرده 

فک میکنه اینطوری راحت تره میخواد یکاری کنه که تو خودت ، از اون‌بدت بیاد و‌ رهاش کنی 

درسته خیلی کوچولو هستم ولی من خیلی چیزا رو تحربه کردم💔🥲

یچیز بهت بگم از من غمگین نشو ، من درک میکنم ولی واقعیت اینیه که من میگم ، این سن برای ارتقاء شخصیتی و خودسازی توعه تو الان باید تو این برهه تلاش کنی برای ایندت ، الان درس یا هر مهارتی که میخوای رو تمرکزت رو بزار روش تا پیشرفت کنی و وارد یه فضایی میشی که ادمای هم لول خودت اشنا میشی مخقوصا اگ دانشگاه خاص و برتر کشور باشه ، تو زندگیت عوض میشه 

انگار که گلچین کرده باشن ، ادمایی دور بر خودت میبینی که اگ درس رو از شون بگیری بازم چیزی از خودشون برای ارائه دارن ...

این ، این چیزیه که تو باید بری دنبالش 

الان رو خودت تمرکز کن و بدون که ۹۹ درصد روابط توی سن شما منجر به جدایی میشه چون بر پایه احساس شکل گرفته دوام هم نداره 

یکم اذیت میشی ولی اگ رو خودت تمرکز کنی و به جای خوبی برسی بعدا به خودت افتخار میکنی 

ولی آخه از این طرف من نمیتونم واقعا🥲💔

خوب هیشکی نمیتونه مگه فک میکنی ماها تا حالا از کسی خوشمون نیومده ؟ چرا ، اصلا همچین چیزی امکان نداره 

ولی این اخرین ادمی نیست که میاد تو زندگیت

رابطه ی بعدیت قطعا پایدار تره چون با عقلت هم تصمیم میگیری