2777
2789
خب پس چرا رودربایستی داری حقته بخوای بدونی ، تماس بگیر و اروم و منطقی حرف بزن

اخه من هر چی دارم پیام میدم جواب نمیده دیروز چقدر پیام دادم جواب نداد زنگ هم بزنم بدتر هست 

میشه لطفا کمکم کنید که چکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من هر چی دارم پیام میدم جواب نمیده دیروز چقدر پیام دادم جواب نداد زنگ هم بزنم بدتر هست میشه لطفا ...

خب نباید زیاد پیام بدی درحالی که پیامای قبلی رو نادیده گرفته 

چی گفتی بهش اگ تونستی شات بذار 

بعدش همینجوری من نمیشه چیزی بگم چون معلوم نیس چه اتفتقی بینتون افتاده که جواب نمیده

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

دیگه بهش پیام نده ،تکلیف فعلا مشخصه نمیخواد باهات حرف بزنههر چی بیشتر پیام بدی خرابتر میشه بیشتر خود ...

ولی اون اخه پیام نمیده😔💔🥲 من باید تکلیفم روشن بشه 

ولی من نمیتونم واقعا

اکی پس عذاب بکش با عرض معذرت . رها نکردن یعنی عذاب 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

خب نباید زیاد پیام بدی درحالی که پیامای قبلی رو نادیده گرفته چی گفتی بهش اگ تونستی شات بذار بعدش همی ...

من حرفی نزدم اونشب موقع حرف میزدیم همه چی خوب بود بهو گفت پیام نده فلان بعد فرداش جوابم میداد الان از دیروز دارم پیام سین میزنه جواب نمیده

شما انگار دلت میخواد مستقیم و رک بهت بگه نمیخوامت تا تکلیف برات مشخص شه

همین رفتارش گویای همه چیز هست. آدم نمیتونه با احساسات کسی که براش مهمه اینطور رفتار کنه

شما انگار دلت میخواد مستقیم و رک بهت بگه نمیخوامت تا تکلیف برات مشخص شههمین رفتارش گویای همه چیز هست ...

ولی واقعا نمیفهمم چرا داره اینطور میکنه من الان خیلی دارم اذیت میشم

نهایت دوبار پیام یازنگ بزنیدبیشتر دیگ ن.. جواب نمیده مثلا میخاد ببینه چقد پیگیرشی یاداره ناز میکنه.. دلش میخاد التماسشو بکنی. دیگ بیش ازاین کوچیک نشو.. اتفاقیم افتاده باشه بعدا پیام میبینه ج میده.. نده بدون نمیخادت یا بازیت میده.. 

نهایت دوبار پیام یازنگ بزنیدبیشتر دیگ ن.. جواب نمیده مثلا میخاد ببینه چقد پیگیرشی یاداره ناز میکنه.. ...

اخه من دیروز هر چی پیام دادم جواب نداد فقط سین کرد

چی بهش پیام بدم که ذهنش درگیر شه حداقل جواب بده ببینم مشکل چیه میشه لطفا کمکم کنید

اخه من دیروز هر چی پیام دادم جواب نداد فقط سین کردچی بهش پیام بدم که ذهنش درگیر شه حداقل جواب بده بب ...

ببین بخاد جواب بده همون پیام اول یا دوم جواب میده.. اینکه سین میکنه وجواب نمیده دیگ بدتر یجور نادیده گرفتنه.. انقد خودتو کوچیک نکن.. منم تاچن روز پیش مثل خودت بودم هی پیام.. انلاین بود میخوند جواب نمیداد اون ازدست من ناراحت بود.. میدونی دیگ پیام نده چن روز بیخبر شو ازش هیچ جا انلاین نشو.. مهم باشی نگرانت میشه.. چیزی نگف بزارش کنار.. غرورت کجا رفته.. 

ببین برادر من درکت میکنم الان گیج شدی ناراحتی یا ... نمیدونم دقیقا مشکل اون دختر چیه چون چیزی راجب شما نمیدونم ولی اگ تو کاری نکردی پس نباید خودتو‌سرزنش کنی ، وقتی کسی یهو اینجوری ارتباط رو قطع میکنه بدون اینکه واضح حرف بزنه ، این مشکل از عدم بلوغ عاطفی‌ئه اونه ، نه تو ... 

شاید هم اون فقط یکم زمان احتیاج داره یا درگیر یه مسئله خانوادگی یا رفاقتی شایدم شرایط جسمی‌ش بده میدونی که دخترا یه تایمی حالشون بد میشه  اما خب بنظر مکررا پیام نده 

فقط اگ خواستی یدونه پیام جامع و کامل بفرست براش و دیگه چیزی نگو مثلا میتونی بگی ، نمیدونم دقیقا چیشده که دیگه جوابمو نمیدی و نگفتی چی اذیتت میکنه ولی چون واسم مهمی اگه خواستی حرف بزنی من هستم و اگه نه هم که دیگه خدانگهدار فقط کاش واضح تر میگفتی که علت کارت چیه 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ببین بخاد جواب بده همون پیام اول یا دوم جواب میده.. اینکه سین میکنه وجواب نمیده دیگ بدتر یجور نادیده ...

غرورم خیلی وقت قبل شکست💔🥲 چقدر اذیت کردم چقدر پیشش خودمو کوچک کردم

ولی بعد این همه مدت فکر کردم درست شده مثل قبل نیست که الان جواب نمیده