2777
2789
عنوان

مانتوووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 90 پست
اگه اندامت اینجوریه خوب میشه به تپلا این مدل نمیاد

اگه ریا نباشه اندامم خوبه😆

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍

من از این مانتو عربیا اگه شد از دوبی میگم بیارن نشد هم میدم مزون بدوره برام البته با جینگلی کمتر برا مهمونی و مراسم خوبه ...https://www.instagram.com/p/BfMV_yzF3vQ/

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خوبه فقط اگه باردار نيستي قسمت پايين دكمه كه يه خط رو دلت مياد ممكنه حامله نشونت بده من تجربشو دارم ...

یعنی ندوزم؟؟دکمه هاشو تا پایین تر میدوزم.این خیلی بازه

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
براي جشن ها خوبه

یکم ساده تر سفارش میدم که واسه رستوران هم بشه ....من سینما پارک پیاده روی و باشگاه هرروزمو و بازارمو با کفش اسپرت و مانتو اسپرت میرم ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
بچه ها به نظرتون این مدلی چطوره؟

خوبه چین دامنش کمتر باشه شیکه اندامتم ظریف باشه 

عزیزم ابن مدل کوردیه هافککنم

لباس ما کوردا و عربا خیلی شبیه در اصل عربیه