2777
2789
عنوان

مانتوووو

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 90 پست
چه دزدگير بيصدايي😂

گفتم که ازمغازه دوستش اورداحتمالااونجاصداداده ولی دیگه وقتی اومدمغازه ای که من خریدکردم گذاشت پلاستیک صدامدایی ندادوقتی ازمغازه خارج شدم.متاسفانه بایدبرم پیش خودش برام دربیاره چون هرجای دیگه برم فکرمیکنن بلانسبت دزدیدم.مغازشم توبازاره منم بچه کوچیک دارم شوهرمم تادیروقت کلاس داره بایدخودم تنهابرم بازم ای خدااااا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شهرزاد رو نمی بینم. چه مدلیه شهرزادی؟

این مدلی تقریبا

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
یدونه برادر دارم 14 سالشه😘😘

خدا حفظش کنه .من یه سال از داداشم بزرگ ترم من 22واون21.عاشقشم😍😍😍

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
بچها به نظرتون این چطوره برا بعد عید بدم بدوزن؟؟ولی کوتاه تر

اگه اندامت اینجوریه خوب میشه به تپلا این مدل نمیاد 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
بچها به نظرتون این چطوره برا بعد عید بدم بدوزن؟؟ولی کوتاه تر

خوبه فقط اگه باردار نيستي قسمت پايين دكمه كه يه خط رو دلت مياد ممكنه حامله نشونت بده من تجربشو دارم كه ميگم مانتويي كه داشتم اين سبكي بود هركي ميديم ميگفت بارداري شكمت يه طوري افتاده تو اين مامتو

خدا حفظش کنه .من یه سال از داداشم بزرگ ترم من 22واون21.عاشقشم😍😍😍

فدات مال شماهم...میخواد بهم عیدی هم بده

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘