2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم لاشی چند روزه باهام خیلی رو سنگینه

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی باور کن هیچ وقت تو این چند سال بی احترامی نکردم اما به اوج عصبانیت منو رسونده بود

موندم چرا حقیقتو بهشون میگی بهشون بر میخوره🤣

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

منم وقتی دیدم صاحب خونه نیست و اصلا هماهنگی هم نکرده واقعا عصبی شدم چون کارم و مشغله های کاریمو ول ک ...

چه پرروعه عینه شوهر من کلن دسته پیشو میگیره همیشه ،ولش کن محلش نده خودش برمیگرده

کاش میگفتی خودش بیاد دنبالت و برت گردون ه 🚶‍♀️

اونوقت حواسشو بیشتر جمع میکرد

۳ ظهر هم خیلی گرمه ، بمیرم برات🥲🥺

مرتیکه ی خر

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

کاش میگفتی خودش بیاد دنبالت و برت گردون ه 🚶‍♀️اونوقت حواسشو بیشتر جمع میکرد۳ ظهر هم خیلی گرمه ، بمی ...

نمیومد عزیزم .

آنوقت من هفته پیش 20 دقیقه منتظرن بود در خونمون نمیدونین چه دعوایی کرد باهام

۱ساعت تو گرما ..

عزیزم سوار ماشین شدید دیگه 

پیاده گز نکردید که 

به نظرم تو زیاده روی کردی 

خب نامزدته یه ساعت باهاش بیرون باشی آسمون به زمین نمیومد که

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیداو عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

۱ساعت تو گرما ..عزیزم سوار ماشین شدید دیگه پیاده گز نکردید که به نظرم تو زیاده روی کردی خب نامزدته ی ...

عزمزمه من 1 ساعت تنها رفتم تا اونجا وسط ظهر اون حتی هماهنگی نکرده بود