2777
2789
توطئه که در کار هست بابا

لابد میخوان سهم تجارت ما رو با افغان ها پایین بیارن😁نه که روابط ما خیلی حسنه است😄

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

توطئه که در کار هست بابا

چه توطئه ای

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا همه تاپیکای افغانی رو باز میکنم زده ب سرم انگار کاری از دستم برنمیاد ک هدایتشو ...

مثل من باش فحش نمیدم چون ادب خودم اجازه نمیده ولی جواب میدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

موقع جنگ و بدبختی ایران دم نزد حالا میخان قانون اجرا کنن هم خفه نمیشه مردم فحش دادن دیلیت زده‌

افغانیه خودش آدمی که ای ایران رو نخوند چش دیدن ایران رو هم نداره

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

توطئه بیشتر از این که به جای چهارتا تاپیک درست و حسابی باید هر روز یا درباره افغانا یا پانترک و پانک ...

اونا هم هستند درست حسابی ها هم هستند فقط شما باید روی این تاپیکها کلیک نکنی به همین راحتی

یه ادم مضخرف بی ثباته

این همه اتفاق واسه کشورمون افتاد دریغ از یه استوری یه همدردی تا پدرزنشو گرفتن شروع کرد به گوه خوری

خوب مردم حسابشو رسیدن 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

مثل من باش فحش نمیدم چون ادب خودم اجازه نمیده ولی جواب میدم

اهل فحش دادن نیستم    هم دلم میسوزه براشون  هم برا ما و خودشون بهتره ک برن کشورشون    ولی با اینهمه تاپیک زدن چ دردی دوا میشه   نمیدونم چرا تاپیکا رو باز میکنم من

اهل فحش دادن نیستم هم دلم میسوزه براشون هم برا ما و خودشون بهتره ک برن کشورشون ولی با اینهمه ...

دل مون خنک میشه همین

اره تجارت پول بده اطلاعات بگیر😉

😄😄😄😄

حس کنجکاویم تحریک میشه نمیذاره😂 بعد داخل میشم تا پست بذارم تعطیل میشه

همینش بده 

کلی مینویسی که دلت خنک بشه بعد میزنی میبینی یا قفله یا تعطیل😄

خب منکه خنک نمیشه چ مرضی دارم تاپیکو باز میکنم

اینم حرفیه😄😄😄😄

مهاجرت کرد افغانستان که برن اونجا نون و نمک بخورن بعد مملکت رو بفروشن به اسراییل

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه