2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

172 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها بدویید کمکم کنید دیگه خسته شدم!

سه ماهه اقدام به بارداری کردم..چون تخمدانم پلی کیستیک بود زیر نظر دکترم متفورمین و اوابوست مصرف میکردم این ماه...همچنین دوفاستون برای تنظیم پریود..

حالا بیس ویک روز گذشته ازموعد پریودم وبازم بی بی چک منفیه..چیکارکنم..بازم صبرکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تنبلی شدید داشتم و دو سه ماه یکبار پریود میشدم اما درمانمو جدی گرفتم و هرماه دارو مصرف میکردم من حتی تخمدان هام به قرص هم جواب نمیدادن با آمپول تونستم تخمک‌گذاری داشته باشم و باردار بشم 

من خودم تنبلی شدید داشتم و دو سه ماه یکبار پریود میشدم اما درمانمو جدی گرفتم و هرماه دارو مصرف میکرد ...

ملورین عزیزم مرسی که بهم جواب دادین...من متاسفانه بعداز۲۳روزتاخیر پریود شدم..خیلی ناراحتم...زیرنظردکترم هستم الان تازه یکماهه..برای دوماه بهم متفورمین واوابوست دادن وگفتن اگه که بازم تواین دوماه باردارنشدم دوباره برم سونو انجام بدم و دوباره داروبدن