2789
عنوان

عشق و کراش

171 بازدید | 6 پست

تا حالا عاشق کسی شدین نه کراش اینا فقط میخواستم بدونم عشق واقعی تون تو چه سنی بوده؟؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

اره عاشقش شدم و الان نامزدمه ولی نمیدونم از می بوده حسم نسبت بهش چون از وقتی یادمه این حسه بوده

خسته بودم حرفاتون خسته ترم کرد❤️‍🩹:).                                          یک عدد نومزد دارم جونننننن(جنوبیا میدونن چی میگم اینو اون جون بخونین😅)درخواست ندیدن که خیط میشین😊

آخر بهم رسیدید یا نه پسره هم ازتون خوشش میومد؟

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق یکی شدم.اونم خیلی منو زیر نطر داره‌ .ولی باهاش جور نیستم

چرا باهم جور نیستید ؟

اره بابا

کراش که زیاد حدود هزار تا

ولی خب فقط عاشق یه نفر شدم و حالا در شرف رسیدن بهشم

حتی اگه دیدی دارم با شیطان چایی می‌خورم  حق نداری منو قضاوت کنی شایدقراره به راه راست هدایتش کنم🚫❌