2777
2789
عنوان

وای الان شوهرم پاهامو دید 😭😭

605 بازدید | 18 پست

که گفتم  قارچ پوستی زده پاهام بخاطر لیزر الان دید کرم زدم گفت چرا کرم زدی گفتم خشک شده بود یکم پاهام بخاطر اون زدم گفت الکی نگو این یه چیزی هست چیکار کردی🥺🤧😢داشتم میمردم از استرس نمیدونم بهش بگم یا نه آخه اگه بهش بگم همش میخواد بکوبونه سرم که آره تو همش مشکل داری و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست و پای منم دونه های قرمز زده 

ب شوهرم میگم کرم می‌زنه خودش غلط کرده بکوبه سرم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

چی استفاده مبکنی برا قارچ؟ 

منم رو پام زدم وقتی پامو کردم داخل استخر

بدنمم البته ضعیفه که قارچ میزنه

ب هیچجا نمال پاتو

دستتم بعد پماد حتما بشور

باید بری دکتر پوست بهت قرص برای قارچ بده (داروخونه نمیده همینجوری بخاطر اثر قرص رو کبد) 

شامپو برای قارچ هم هست بخر هغته ای یکی دوبار بشور باهاش

پماد کلیتوریمازول+بتامتازون ترکیبیش. و بخر

صبح و شب ناحیه رو با شامپو بچه بشور و پماد بزن