2777
2789
آبجی توام ای وی اف کردی ؟ خدارو قسم میدم به همین ماه عزیز به همین عزاداری که الان دارم بخاطر امام حس ...

ای جانممممممممم قربونت بشم قشنگم چ دعای بامحبتی کردی انشاءالله نینی نازت بسلامتی بدنیا بیاد. گلم انقد دارو مصرف کردم اسیرشدم تواین راه ولی رحمم مشکل داره نمیتونم ای وی اف کنم جنینام همینطوری فریزمونده دستم خالیه چن ماه پیش عمل کردم فعلا دستم خالیه ازبس هزینه کردم هنوزبعدعمل پول دستم نیومده برم ببینم عمل موفقیت امیزبوده یانه باقلب مهربونت واسه دوستامو من دعاکن عزیزدلم😘🫂❤️🙏

فعلا نه عزیزم نرفتم کلاس بنویسم دلم میخواد یوگا برم ولی انگار بی حوصله و کلافه ام... ولی تصمیم گرفتم ...

انشاءالله بسلامتی شروع میکنی حتمابرو. اتفاقا دستیاردکتری ک عملم کرد ب منم گف یوگا مدیتیشن برام خوبه میگف استرس وبزارکنار. منم فعلاک آری نکردم اوضاعم بهم پیچیده اصلا منتظرم شرایط مالی اکی بشه با این وضعیت کارم ک فعلاخدا داندچی پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاءالله بسلامتی شروع میکنی حتمابرو. اتفاقا دستیاردکتری ک عملم کرد ب منم گف یوگا مدیتیشن برام خوبه ...

یوگا عالیه

من بعد عید تمرین های ساده ترش رو دانلود کرده بود تو خونه انجام می‌دادم واقعا بهم آرامش میداد و برای همین خیلی علاقه مند شدم به یوگا

عزیزم انشالله خدا همه چیزو ردیف کنه بله دقیقا شرایط جوریه که همه چیز بهم ریخته و آدم نمیدونه چیکار باید کنه

یوگا عالیهمن بعد عید تمرین های ساده ترش رو دانلود کرده بود تو خونه انجام می‌دادم واقعا بهم آرامش مید ...

من قبلا سرچ کرده بودم انجام می‌دادم ولی خیلی وقته حتی پیاده روی نمیکنم ولی امروزخواهرزاده هام انقدمنوب بازی گرفتن کلی ورزشو شلوغ کردیم😂خیلی تقلاکردم راضی بودم ازامروزم 😁

ای جانممممممممم قربونت بشم قشنگم چ دعای بامحبتی کردی انشاءالله نینی نازت بسلامتی بدنیا بیاد. گلم انق ...

فداتبشم من عزیزم مرسی از دعای خیرت ، انشالله به همین زودی قسمت خودت عزیزم انشالله خدا دعای من در حق شما و دوستانتون قبول میکنه🥰 انشالله که عمل موفق آمیز بوده عزیزم بسپار به خدا بعدشم برای کار خیره انشالله به همبن زودی هزینش و خدا براتون میرسونه

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فداتبشم من عزیزم مرسی از دعای خیرت ، انشالله به همین زودی قسمت خودت عزیزم انشالله خدا دعای من در حق ...

ممنون عزیزدلم لطف میکنی درحق منو دوستام دعامیکنی عزیزی🙏❤️🫂انشاءالله خیردنیاواخرت نصیب قلب مهربونت بشه الهی آمین 🙏🙏🙏

[QUOTE=387027790]ممنون عزیزدلم لطف میکنی درحق منو دوستام دعامیکنی عزیزی🙏❤️🫂انشاءالله خیردنیاواخرت نصیب قلب مهربونت ...[/QUOT 

فدایت ، الهی آمین ، همچنین برای شما عزیز دل😍

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40