2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرایندش چقدر طول میکشه

یکماه ب خانم امپول میزنن و تخمک کشی میکنن بعد اکثرا میگن بار اول نمیشه 

و این یکماه ۱۰۰ میلیون هزینش میشه اگه بیشتر نباشه

اگه نشد دوباره ۱۰۰ تومن دیگه هزینه میکنید و دوباره امپول

دیگه انقدر تکرار میشه تا بگیره 

عزیزم دوقلو بودنش ک تضمینی نیست 3تامیزارن یکیش میگیره واسه بعضیا 2تا یا3تامیگیره.ب نظرم ارزش نداره بدن سالمتو بخاطر داروهای پرعوارض ای وی اف داغون کنی من وامثال من ک تواین راه پیرشدیم و...... 

اگر برای پسر دار شدنو این چیزا میخوای بهت بگم جونتو نگیر ارزش نداره من حالا ۵ سال بود بچه دار نمیشدم دبگه بعد یک عالم دوا دکتر رفتم ای وی اف خدارو شکر بار اول هم مثبت شدم ولی دهنم سرویس شده انقدر حجم دارو امپول چه قبلش چه بعدش زیاده بعدشم اگر به میل خودتون بدون مشکل برین هزینش بالاست من الان ۸ هفته او ۳ روزم

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دوقلو بودنش ک تضمینی نیست 3تامیزارن یکیش میگیره واسه بعضیا 2تا یا3تامیگیره.ب نظرم ارزش نداره ب ...

آبجی توام ای وی اف کردی ؟ خدارو قسم میدم به همین ماه عزیز به همین عزاداری که الان دارم بخاطر امام حسبن میشنوم خدا به همه کسایی که چشم انتظارن از خزانه غیبش بده بدون دارو آمپول 🤲

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دورت بگردم شکرخوبم ممنون عزیزم انشاءالله باهم دیگه. چی کارمیکنی کلاس میری؟

فعلا نه عزیزم نرفتم کلاس بنویسم دلم میخواد یوگا برم ولی انگار بی حوصله و کلافه ام... ولی تصمیم گرفتم بعد عاشورا تاسوعا برم ثبت نام کنم و پیاده روی برم 

شما چیکارا میکنی عزیزم