2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاق بگیرم بدبخت میشم

566 بازدید | 24 پست

آقا من الان نزدیک به ۱۰روز با نامزدم سر چرت پرت قهریم نه من باهاش حرف میزنم ن‌اون حتی نگاه همم نمیکنیم الان اومدم گفتم انقذ عصابم خورد میکنه بعضی موقع ها میشینه سر رفیقاش با من حرف میزنه 

مادرم شروع کرد اره تو سگی تو عصاب مارو خونه خورد میکنی چ برسه ب اون حقته نامزدت محل سگ نمیده ایشالا ت زندگیت بدبخت بشی بیای التماس من کنی در خونه پدرت روت باز نکنیم 

ببخشید عنم دهنت خانواده پدرت عنشونم حسابت نمیکننن بعد گفتم ک انقد اخلاقت بده ک بابارم سگ میکنی همش دعوا دارید برداشت زنگ زد ب بابام اره دخترت همش میگه بابا سگه واقعا موندم ازدواج کردم تو‌ سن کم از خانوادم‌راخت بشم راحت نشدم هیچ بدبختیم شد ۲تا 

الان واقعا ی راه میخام دلم میخاد جدا بشم از نامزدم 

ولی میدونم اگه ی کلمه از جدایی بگم زندگیم سیاه میکنن خانوادم 

اخ من کلا ۱۸ سالمه 😭😖😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه الان جدا بشی دوباره 19 سالگی ازدواج کنی چه فایده

جداشو تا 25 هم ازدواج نکن 

برو کنکور بده درس بخون معلم شو و مستقل 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یکی اینکه سنت خیلی کمه از اولم ازدواج تو این سن تصمیم نادرستی بود. ولی حالا که شده بگو بیینم نامزدت کلا اخلاق بد داره و مزخرفه یا الان فقط قهرید؟ متأسفانه با این مادری که توصیف کردی اگه تصمیم طلاق بگیری هم خیلی اذیت میشی. و مسیر سختی داری

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

دقیقا مثل من بیا تاپیک اخرم بخون منو نامزدم دوست بودیم بعد خانوادم گفتن اگه ازدواج کنی راه برگشت اینجا نداری نانزدمم همش میگه تو که خانوادت بد رفتار میکنن باهات من خوب رفتار کنم🙂

✨زندگی کوتاهه، لاکمو بزنم بهتر

یکی اینکه سنت خیلی کمه از اولم ازدواج تو این سن تصمیم نادرستی بود. ولی حالا که شده بگو بیینم نامزدت ...

ن‌همیشع اینجوری نبوده 

ولی ایندفعه فرق داشت اگرم آشتی کنیم ک نمیکنم میدونم دیگه از این ببد اخلاقش همینه

عزیزم .خدابهددلت ارامش بده...شماکه اوضاعدخونه اینه کاش توانتخاب همسربیشتردقت میکردی.که دوباره شرابط مشابه میش نیاد.الانم نه فقط برای فرارازخونه به شوهرت بزنگرد.توروخداشرایط بسنج فردا بایه بچه مجبوربه طلاق نشی.بیشترفکرکن عزیزم.احساسی تصمیم نگیر.عجول نباش یاصرفاففط بخاطرفرارازخونه

مادرت با این اخلاقش معلومه همه رو بیچاره کرده

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

شوهرم سالهاست قاضی دادگاه خانواده است همیشه میگه کلی خانم میشناسم بعد طلاق بشدت رشد کردن از بدترین وضعیت یکی بوده دختره پنجم دبستان بیشتر نخونده مادرشوهر همیشه کتکش میزده شوهرش دوست دختر داشته بعد جدایی ادامه تحصیل میده الان پزشکه 

توقع رنج است 

به نظرم الان جدا بشی بهتر از بعدا جدا شدن هست. بعد از کلی تحمل و بچه و ...

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.