2777
2789
عنوان

اتباع

462 بازدید | 17 پست

یکی از بستگان من با یه آقای اتباع ازدواج کرد و بچه دارند.داستان چی میشه یعنی اونا رو هم اخراج می‌کنند؟

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاکبر سر یه سریا

چرا همتون امضاتون نوشتید لایک نکنید؟؟ لایک نشونه ادبه همتونو لایک می کنم. زن هستم آقایون تو تاپیکام شرکت نکنند. سایت زمانی قشنگ بود که سعی می کردیم بهم کمک کنیم نه بیایم عقده هامونو خالی کنیم. متنفرم از کاربرای فیک

از ترسشون میرن تو طویله ها قایم میشن انقدر بدبختن خب برین خراب شده ی خودتون 

انقدر ذاتشون کثیف تا میرسن مرز افغانستان جلوی خبرنگارا از ایران بد میگن

ایران واستون نریده برین دهات خودتون

خانم

شوهرایرانی باشه زن میتونه بمونه اگه دوست داشته باشه 

واگرزن ایرانی باشه شوهرش حتما اخراج هست خودش ن بچه هاهم اخراجن درصورت پدرافغان 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
فعلا مجازو غیر مجازو دارن با هم لیدون میکنن

شکر😄

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
خانم

خانم وقتی ازدواج میکنه تابعیت کشور همسر رو میگیره 

الان چطوری میشه نمیدونم

ولی خیلی سال قبل همسایه ما با یه آقا افغانی ازدواج کرد مثلا خیلی باکلاس بود بعد چند سال اون موقع هم حرف برگشت شون شد اون آقا بچه ها رو گرفت رفت خانم موند نرفتن الان قانون تغییر کرده یا نه نمیدونم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شکر😄

فقط من تعجب میکنم چ جوری دخترای ایران شوهر میکنن ب افغانی حتی اسم بچه ام تو شناسنامه مادر نمیزنن چون پدر بچه افغانه خیلی عجیبه

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐