مشکل با ما افغانی ها فقط سر جاسوس خرابکار بودن یا تجاوز و قتل نیست بر سر منابع هم هست منابعی مثل آب برق گاز نون مواد غذایی خونه هر چی من به شخصه راضی نیست اونا از منابع ما استفاده کنن در حالی که ما خودمون تو این مباحث مشکل داریم ۱۵ میلیون افغانی داخل ایران هستن میدونید اگه برن چقدر از مشکلاتمون حل میشن خواهش میکنم عوض احساسی بودن عاقل باشید اونا باید برن کشورشون ما ظرفیت و منابع برای اونها نداریم حالا فقط مشکلات اینا نیست زاد و ولد زیاد یا خوردن حق کارگر ایرانی که بیکار شده به خاطر اینا بالا رفتن تقاضا در مواد غذایی و خونه و بالا رفتن قیمت خونه و مواد غذایی و هزاران مواد دیگه
گلم کدوم افغانی مستقیم رفته تو نظام ؟؟ من منظورم اینه بلاخره رابطشون ایرانی بوده ؟ لوکیشن داده درست ...
با یه بیل و کلنگ راحت نفوذ کردن
از خوده افغانستان به نیت جاسوسی امدن
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave