2777
2789
عنوان

تیروئید پرکار

52 بازدید | 9 پست

من صبا با تپش قلب از خواب میپرم 

انگار بدنم لرزش داره 

ولی لاغر نشدم

البت از من پر کار نیس در اصل کم کاری هستش ولی قرصام انگار بیشتر میخورم و انگار رفته ب سمت پرکاری 

ب نظر شما ممکنه از تیروئیدم باشه؟  

اگ هست چرا لاغر نشدم اگ از تیروئیده

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم میگن همه لاغر نمیشن  یا همه چاق نمیشن...کم خونی نداری یوقت ..من خودم یوقتا تپش قلب دارم ،شاید بخاطر همین استرس ، فکرت درگیر شبها خواب آروم نداری 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حرفات بوی وسواس میده گلم هیچیت نیستصبح تا با تپش قلب از خواب میپری ذکر یا لطیف بگو یا سه تا توحید بخ ...

اخه چهار هفته بخاطر وسواس 

صبا از خواب بپرم؟ 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
همه علائم رو که نباید باهم داشته باشی یه آزمایش تیروئید بده

بعد تعطیلیا میرم ازمایش

من شنیدم میگن همه لاغر نمیشن یا همه چاق نمیشن...کم خونی نداری یوقت ..من خودم یوقتا تپش قلب دارم ،شا ...

کم خونم هستم ولی قرص مصرف میکنم 

اصن خوابم ب شدت کم شده و همش دلهره استرس گرگرفتگی 

اخه چهار هفته بخاطر وسواس صبا از خواب بپرم؟

ببین من شبا همیشه یه پشت میخوابیدم تا صبح

دوبار ساعت ۴ صبح بخاطر خواب بد از خواب پریدم

و تا ماه ها خودکار سر ساعت ۴ بیدار میشدم

یا همیشه عادت داشتم تا دیر موقع بخوابم

دو بار ساعت گذاشتم روی ۹ و بعد از اون خودکار ساعت ۹ بیدار میشدم

یه مدت حال روحیم خوب نبود دلتنگ کسی بودم توی خونمون وضعیت متشنج بود یا خودم از بابت موضوعی استرس داشتم با استرس و تپش قلب از خواب میپریدم

کم خونم هستم ولی قرص مصرف میکنم اصن خوابم ب شدت کم شده و همش دلهره استرس گرگرفتگی

خوب دلیلش همینه ..تاحالا گل گاو زبان یا گل بابونه امتحان کردی ..قبل خواب یک لیوان با نبات یا عسل بخور ..ببین خوابت و استرست بهتر نمیشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌