2777
2789
عنوان

خیلی میترسم میاید

135 بازدید | 20 پست

ی ماه ک نشدم و اون ماه استرس شدید داشتم  

دختر مجردم ۱۸ سالمه رابطه جنسی هم نداشتم الان کمر درد و علائم پریودی رو دارم 

اما زدم گوگل سرطان تخمدان اورد🤦🏻‍♀️ استرس گرفتم واقعا

گوگل رو اعتماد نکن پیش متخصص برو

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل علائم سرماخوردگی رم بزنی میگه سرطان داری

دقیقا 😂😂❤️

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وااا

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

گوگل یه سرماخوردگی ساده رو به سرطان تبدیل میکنه عزیزم 

گاهی پیش میاد که دیرتر از موعد پریود شیم بخاطر هورمونهای بدنم هست احتمالا الانم میخوای پریود شی اما اگه این مشکل چندین بار تکرار شد به یه پزشک زنان مراجعه کن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

علائم بیماری رو کلا نباید تو گوگل سرچ کرد

ببین اصولش همینه

سایت‌هایی که مقاله پزشکی میذارن یه گلودرد ساده رو به سرطان مری ربط میدن تا ترس و استرس بندازن تو جون مردم، بعد مردم از ویزیت آنلاین سایتشون استفاده می‌کنن

اینطوری پول درمیارن

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

نه گلم خدا نکنه دورازجونت . احتمالا تنبلی تخمدان داری . منم قبلنا از استرس شدید یا سریع و زود به زود پریود میشدم یا کلا نمی‌شدم.  رفتم دکتر قرص به داد تا حدود دوسال خوردم و بهم گفتن که چون تنبلی دارم اینجور میشم . الانم مجردم هنوز و دارم باهاش کنار میام . ۷ سال متوجه شدم تنبلی دارم . توهم نگران نباش بابا اکثر دخترا همینیم . خوب میشی بهش زیاد فکر نکن قشنگم

نه نترس منم چندین ماهه نشدم ولی رفتم دکتر بهم گفت کیست کلیه داری چندسال پیشم اینطوری شدم دوباره. فتم دکتر گفتم کیست تخمدان داری چندتا دارو بم دادن خوب شدم توام از این بهتر نباشه بدتر نیست نترس چیزی نیس

اصلن ب گوگل توجه نکن

از استرس.خواب  ناکافی.

تغییر طبع بدن. یا حتی تغییر فصلها هم نامنظمی رخ میده

بمونه ک یسری خوردنی ها هم باعثشه

دمنوش پونه کوهی دم کن .با نعنا

یا دمنوش برگ جعفری با نبات

یکی از علتهای اصلیش سردی رحمه

رحمتو با خوردنی های ک طبع گرمی دارن گرم کن.

روغن سیاهدانه یا زنجبیل ک گرمه کمرتو ماساژ بده

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.