2777
2789
عنوان

لعنت به پریودی

107 بازدید | 13 پست

دارم از درد میمیرم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رفتم دکتر ب خاطر دردش بهم دوفامد داد دیگ بدون درد پریود میشم یه دکتر برو شاید اوضا تغییر کرد

دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐

وای من دو هفته س پی ام اسم شروع شده

لامصب بیا دیگه کی جلوتو گرفته

دو هفته اون پی ام اسه کوفتیته یه هفته م خوده در به درتی

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒

لعنت به پریود ۲

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

شیاف بذار اب رو اتیشع من شیاف نباشه خودکشی میکنم از درد

میخوام بذارم بلد نبستم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

من نمیدونم چطور بعصیا ۳۰ و خورده ای میشن پریودشون تموم میشه از بدشانسی من فکر کنم تا ۵۰ و خورده ای پریود بشم ای خدا نه قیافه دادی نه کار نه خونواده خوب نه زندگی خوب پریودم شد قوز بالای قوز . ای چه شانسی دارن بعضيا زود یایسه میشن یا بعصیا پریودشون ۲ یا ۳ روزه است ای شانس . هیجا شانس نداشتم

من نمیدونم چطور بعصیا ۳۰ و خورده ای میشن پریودشون تموم میشه از بدشانسی من فکر کنم تا ۵۰ و خورده ای پ ...

چه سودی داره زود یائسه شدن 

دیگه باردار نمیشن

قهرمان بودن به پیوسته انسان بودن هست 🐣