2777
2789
عنوان

دادگاه تمکین

87 بازدید | 4 پست

خیلی میترسم به نفع اون تموم شه،وکیل ندارم،میترسم اون با وکیل بیاد،واقعا میترسم،خودش از خونه بیرون کرده ولی شاهد ندارم،تو شورا خودش نیومد من تنها بودم اعلام سازش کردم،تو اظهارنامه هم اعلام سازش کردم،ولی بازم میترسم به نفع اون تموم شه،مگه تمکین این نیست که شوهر یا خونوادش برن دنبال دختر اگه نیومد تمکین بزنه،برا من یه بارم نیومدن بنظرتون میتونم استفاده کنم که نه اومدن نه پیام نه زنگ،قاضی پرونده باهام شده سر جریان جهازمم برگه نمی‌داد بیارم میگفت از کجا معلوم مال عمسرته🤦

عزیزم خیلی بد توضیح دادیایشون دادخواست عدم تمکین داده براتون؟ نفقه پرداخت میکنه یا نهچرا سازش کردی ا ...

از فروردین منو از خونه بیرون کرده ولی شاهد ندارم بعد رفته شکایت عدم تمکین زده بعد رفته شکایت سرقت کرده که زنم طلا برده😐بعد رفته ماشینو بنام خواهرش کرده،منم با وکیل صحبت کردم گفت تو تمکین باید بگی میام بعد نرو،شورا رفتم خودش نیومد منم بهشون گفتم سازش میکنم،تو اظهارنامه هم نوشتم سازش میکنم،ولی بازم میترسم چون هیچ سندی ندارم که منو بیرون کرده،از فروردین تا الآنم هیچ نفقه ای نداده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلی بد توضیح دادیایشون دادخواست عدم تمکین داده براتون؟ نفقه پرداخت میکنه یا نهچرا سازش کردی ا ...

تو این چهار ماه هم نه خودش نه خونوادش نه زنگ نه پیام هیچی ندادن،منم بهشون زنگ زدم تمامی صداهاشونو ضبط کردم ولی فک کنم تو دادگاه بدرد نخوره،شوهرم خودش منو بیرون کرده ولی تو شکایت نوشته باباش زنمو اومده از خونه برده

رفتم استرداد جهاز دادم گفتن خانم وکیل همسرت اومده گفته جهاز مال کنه فاکتور آورده😐در حالیکه به قرآن یه نخ سوزنم برا خونه خرید نکرده