2789
عنوان

چندشا😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 83 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂 قطع دسترسی میگیرم بگیر دیگه...ینی درزش پشم نداشته باشه

😂😂😂😂😂😂😂😂

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
هااافهمیدم😀

به قول مامان بزرگم.حالی رفتی؟😂😂😂😘😘😘😘😘😘

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
😂😂😂😂😂😂 قطع دسترسی میگیرم بگیر دیگه...ینی درزش پشم نداشته باشه

توضیح دادم

من بجات قطع کاربری میشم

حال کن این حجم فداکاری روووو😝😌

🌏ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام💜
حالا اون خوبه یکم اینااییی که شلوار جذب کوتاه بدون جوراب میپوشن خیلی افتضاحن😣😣واقعا ادم حالش بدمی ...

اره با کالج😐😐😐😐😐😐

بعد پاهاشونم کلی مو دارع میندازن بیرون😂

خخخخخخخ.از پسرااا بدتر همین دخترااان خدااایی ی چن وقت ی دختررو دیدم سینه هاش از مانتوش زده بود روش ک ...

اه چ بی حیا

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
خداشاهده من چند شب پیش یه پسر دیدم با ساپورت کوتاه و تونیک یعنی بلوزش قشنگ شبیه تونیک بود موهاشم بس ...

ساپووووورت😐😐😐😐

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
توضیح دادم من بجات قطع کاربری میشم حال کن این حجم فداکاری روووو😝😌

آخ مرسی از فداکاریت 😍 در راهم شهیدت میکنن 😂

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
ولی واقعا جواب می ده ما تو دانشگامون یه پسر پولدار بود فاق کوتاه پوشیده بود تموم کونش از پشت بیرون ب ...

اونا بخاطر پول جمع شده بودن وگرنه( ک و ن) رو که همه دارن دیگه 😂😂😂