2777
2789
عنوان

طریقه وصل نت گوشی به لپتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست
بسته ۵ گیگ یک ماهس.و هر موقع از شبانه روز که بخوای میتونی استفاده کنی. منطورم از وای فای همراه اولی ...

عه من نمیدونستم اصلا 

پس علنا بلا استفادست 😂😂

اون 5 گیگ یماهه رو با چه پیش شماره بخرم من الان با ستاره صد مربع میخرم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
باچه شماره ای این گیگ 5 گیگ رو خریداری کنم

من با #۱۰۰*

بعدا ۲.آلفا+

بعدا ۳.یکماهه

۶.بعدی

۷.بسته ۵ گیگ.

اگر اعتباری باشی.

تقریبا مراحلش یکیه.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با #۱۰۰* بعدا ۲.آلفا+ بعدا ۳.یکماهه ۶.بعدی ۷.بسته ۵ گیگ. اگر اعتباری باشی. تقریبا مراحلش یک ...

اعتباری نیستم دایمیم 

حتما اینبار اینو میخرم

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
اهان اوکی باز سوالی پیش اومد میتونم ازتون بپرسم؟

بله☺

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!