2777
2789
عنوان

طریقه وصل نت گوشی به لپتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 33 پست

مدل گوشیت چیه؟

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
این دانلود منیجر یه اپلیککیشن هست؟؟ینی از بازار دانلود منیجر وجود داره اونو دانلود کنم و از درون اون ...

هم واس گوشی هس و هم واس لپ تاپ.

وقتی توسایتفیلم هسی و میخوای دانلود کنی واست میاد ک آیا میخوای بااین نرم افزار دانلود بشه یا نه توهم اکی بزن.

سرعتش هم بالاس

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم واس گوشی هس و هم واس لپ تاپ. وقتی توسایتفیلم هسی و میخوای دانلود کنی واست میاد ک آیا میخوای باای ...

اهان اوکی باز سوالی پیش اومد میتونم ازتون بپرسم؟

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
سوال اولت گوشیت رو هات اسپات میکنی( روشش تو نت هست) بعد تو قسمت کانکشن لب تابت به وای فای گوشیت وص ...

عزیزم عکس تنظیماتمو گذاشتم الان کدوم گزینه ر بزنم

عزیزم عکس تنظیماتمو گذاشتم الان کدوم گزینه ر بزنم

ببین داده همراهت باید روشن باشه،بعدا گوشیتو با کابل usb همون کابل شارج موبایلت وصل میکنی به لب تاب یا کامپیوتر.حالا میری توی تنطیمات گوشیت و نقطه اتصال را روشن میکنی،بعدا یه گزینه داره،مربوطه به همین usbاونو روشن کن‌.

بعدا صبر کن تا وصل بشه.

سوال دیگه ای داشتی بپرس

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

راستی نگفتی همراه اولی یا ایرانسل

ببین داده همراهت باید روشن باشه،بعدا گوشیتو با کابل usb همون کابل شارج موبایلت وصل میکنی به لب تاب ی ...

باشه شب دوباره مزاحمت میشم 

همرا اولیم

خوب چرا بسته ۵ گیگی نمیخری.که ۲۴ ساعته بتونی استفاده کنی.

آخه این ۴ گیگ که میگی.۴ گیگش روزانس ۴ گیگش شبانه.و اون ۴ گیگ که رایگانه در صورتیه که وقتی رفتی بیرون جاهایی که وای فای همراه اولفعاله بتونی استفاده کنی.

خوب چرا بسته ۵ گیگی نمیخری.که ۲۴ ساعته بتونی استفاده کنی. آخه این ۴ گیگ که میگی.۴ گیگش روزانس ۴ گیگ ...

مامان گل پسرا 

میگم ینی چی وای فای همراه اولی فعاله؟؟

بسته 5 گیگ زمان بندی نداره ؟ینی اونجور نیست یکهفته ای باشه؟

خوب چرا بسته ۵ گیگی نمیخری.که ۲۴ ساعته بتونی استفاده کنی. آخه این ۴ گیگ که میگی.۴ گیگش روزانس ۴ گیگ ...

باچه شماره ای این گیگ 5 گیگ رو خریداری کنم

مامان گل پسرا  میگم ینی چی وای فای همراه اولی فعاله؟؟ بسته 5 گیگ زمان بندی نداره ؟ینی اونجور ...

بسته ۵ گیگ یک ماهس.و هر موقع از شبانه روز که بخوای میتونی استفاده کنی.

منطورم از وای فای همراه اولی اینه که مثلا یه سری از مراکز خرید تو تهران هست که وقتی میری اونجا میتونی وای فایتو روشن کن و از ۴ گیگ رایگانت استفاده کن.تو سایت همراه اولنوشته که کجاها هست.