2777
2789
عنوان

مریم یا شیرین

251 بازدید | 12 پست

به نظرم هردو خوبن.هم نازن هم شیرین.ولی خودم از شیرین بیشتر خوشم میاد.شخصیت شیرین نازه و دلبر.البته مریم که خیلی خوبه حالا نظر منه.فقط نمیدونم مریم چی تو این نادر دیده.یکم به سعید نگاه کن.

تعداد رای : 23
نظرسنجی
شیرین
10
43%
مریم
13
56%

مریم

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جالب دختر داییم هم اسمش مریمه هم شیرین

خودش شیرین رو دوست داره

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

داری تاسیان رو میگی؟؟؟؟؟

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
کجا یعنی چی چی هس چی میگی😐

۲ تا شخصیت فیلم تاسیانه