2777
2789
عنوان

کادوی روز مادر

181 بازدید | 18 پست

سلام دوستان ، پدر و مادر من چند ماه پیش برای ما یک وام جور کردن که قرار شد ما برای تشکر از والدینم براشون یه جارو شارژی بگیریم، جارو رو خریدیم ، که متاسفانه یکی از عزیزان فوت دندون نتونستیم به مادر جارو رو بدیم ، تا این که چند روز پیش تولد مادرم بود و به عنوان کادوی تولد بردیم ، حالا دیشب همسرم میگه من کادوی روز مادر به مادرت چیزی نمیدم چون چند روز پیش بهش کادو دادم و اونا یه کیک به ما ندادن ، منم گفتم چه ربطی داره مامانم به من کادو داد منم بهش کیک ندادم خلاصه دعوامون شد ، حالا به نظرتون چیکار کنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مگه کادو واسه تشکر نبوده؟؟ چرا ربطی به روز مادر داره. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️

من واسه خونوادم بیشترازپول خودم چیزی میخرم تاحرفی توش نباشه....مادرشوهرم سال تاسال یه جوراب برام نمیخره.....کادوروزمادرم براش زیادیه....اصلانبایدبامامان خودم یکی باشه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

اساس هدیه دادن دوست داشتنه اون وقت مثلا همسرت میاد میگه فلان روز کادو دادیم الان کادو نمیدم؟!.....خب نده! والا....حالا بیای منت کسی رو بکشی که عین خانوما میگه فلان روز کادو گرفتیم اون روز نگرفتیم!

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بهش بگو اولا اون کادو واسه تشکر بوده. شانس ما خورده به تولد پس انتظار کیکم نداشته باش. دوما بگو مامان من مونده ی کادوی شما نیست که بخری یا نخری. سوما واسش یه کیک بخر بخوره اینقدر مهمه واسش. 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
چشم بگه😐

بله عزیزم ..مطمین باشید مادر ایشونم حتی یک درصد راضی نیست بخاطر هدیه روز مادر اینا باهم بحثشون بشه 

بعد اینکه همین چند روز پیش یه هدیه دادن کافی هست ..فوقش برا روز مادر یه دسته گل و شیرینی بگیرن ببرن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊

عزیزم روز مادره باید ی چی واسش بخری اکه پول پس انداز داری برو ی چی بخر با شوهرت برید بعد کادوشو بده و تاکید کن از طرف منو شوهرم خخخخ

شاید شوهرت خوشحال شه اگرم پول نداری ی دست گل و شیرینی خودش کلیه دل مامانت شاد میشه

نمیخاد چیزای گرون گرون بخر  لباس روسری کیف 

بعدشم اون کادو واسه تشکر از وام بود و تولد ربطی ب روز مادر نداره اصن

مث مامانا ميمونه که پشت دامادشون میگیرن.  خخخخ

خخخ نه آخه ۲۰ سالی میشه  ازدواج کردم تجربم میگه بخاطر این چیزا با همسرت بحث نکن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊