2777
2789
عنوان

دو دختر خراب همسایه ما ان

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 57 پست
بقیه همسایه ها شاکی نیستن ؟ اگر مستاجران به صاحب خونه بگید

دارن خونه میسازن

بقیه همسایه ها هم نمیخوان دلخوری برسونن وگرنه همه بدشون میاد ازشون

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بدون هیچی وایسادن به داداشتون می‌خندن؟ 

مطمئنید شروع کننده این بحث داداشتون نبوده؟ 

هرچند مسخره کردن کار درستی نیست ولی لحن شما هم خوب نیست و باید اول مطمئن شید علت این رفتار چیه (:

☮️🤍

فکر نکنم اینا برخورد درست حالیشون بشه یه دختر دانشجو باید عقل داشته باشه که کسی رو الکی مسخره نکنه ک ...

بخدا به حدی حرصم گرفت گفتم برم موهای دختره رو بگیرم تابش بدم تو خیابون😐

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

جمله من واسه خودت دختره بود

بگو من میگم

فکر نکنم اینا برخورد درست حالیشون بشه یه دختر دانشجو باید عقل داشته باشه که کسی رو الکی مسخره نکنه ک ...

یک ترنسی توی یوتیوب هست یک بار لایو گذاشت بهش گفتن  اگه بهت بگن  این کاره ایی ناراحت نمیشی ؟

گفت نه عزیزم  این کار منه شغلمه چرا ناراحت بشم  

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

این کلمه زشت عزیزم لایقشونه همه به این لقب میشناسنشون👌🏼برادر من اخه سنی ازش گذشته ۳۰ سالشه ابرو دا ...

چقدر زشت این حرف شما 

این قضاوت شما 

مردم به این اسم میشناسن 

مردم خیلیییی ….خوردن ک واسه بقیه اسم میذارن 

چقدر ترسناک شدیم 

به نظرم باید بترسن تا از این کارا نکننیکی تهدیدشون کنه یه مرد

از پدرشون خیلی میترسن به پدرشون بگیم؟

الهی بگردمگوه خوردن برخورد کنین ادم شنیکی باید ب خودشون بخندهنون حلال دراوردن خنده داره مگ

انقدر حرص خوردم برم مثل سگ بزنمشون دختره پتیاره😐😑

بگو من میگم

نه خیلی زشته اینجا نمیشه گفت ،اغلب پسرا برای تیکه انداختن  ،مسخره کردن میگن

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

داداشت بره بگه چی من خنده داره و درضمن نظر هرزه های خیابونی برام مهم نیست

داداشم اصلا هم سن اینا نیست نوجوونی چیزی نیست که بگیم اره

اومد به مامانم گفت 

یعنی بدون هیچی وایسادن به داداشتون می‌خندن؟ مطمئنید شروع کننده این بحث داداشتون نبوده؟ هرچند مسخره ک ...

عزیزم شروع کننده چه بحثی برادر من ۳۰ سالشه یه پسر عاقل و بالغ وایسه به دختر ۱۸ ۱۹ ساله چی بگه؟! این دخترا قبلا ام با پسر اون یکی همسایه از این بحثا داشتن

و این کلمه کاملا لایقشونه وگرنه دختر تو این سن چه معنی داره از اول صبح تا اخر شب تو کوچه خیابون وایسه با تلفن حرف بزنه اینو اونو مسخره کنه؟