2777
2789
عنوان

دزدی در اسنپ

237 بازدید | 6 پست

من راننده اسنپ هستم یک بار 32 سفر انجام دادم ولی اسنپ 25تاشو برام حساب کرده بود

امروز 1404/04/13هم 30 سفر انجام دادم بازم اسنپ دقیقا 7 سفر من رو خورد و 23 سفر من رو حساب کرد

این موضوع بودار هست ،منی که آخر کار حساب کتاب میکنم و به اپلیکیشن کار ندارم و خودم تمام سفرهامو یاد داشت میکنم متوجه شدم ،و فکر نمیکنم کسی از رانندگان تا به حال سفرهای خودش را یک به یک یاد داشت کند ، با این وضع ممکن هست چقدر پول رانندگان اسنپ ،بالا کشیده شده باشد ،با حدود ده میلیون راننده فعال در کل کشور ؟ این مبلغ نجومی میشود

از مقام قضایی درخواست میکنم ،لطفاً پیگیری کنید به طور نامحسوس تا متوجه شوید چه کسی در شرکت اسنپ این کار را میکند؟

و از تمامی دوستان می‌خوام حتما اگر کسی از خانواده در اسنپ کار میکند تمام سفرهاشون رو یادداشت کند،و هر سفر را مشخص کند نقدی گرفته یا در برنامه واریز شده 

و در انتها چک کند که تمام مبالغ نقدی با حساب کیف پول با هزینه سفرهای که انجام داده درست هست یانه ؟

البته باید موارد مالیات و کمسیون و شهرداری رو هم در نظر گرفت 

ولی در هر شهر کل هزینه های کسر شده یک درصد مشخص هست ،مثلا مشهد 16 درصد هست 

پس کل مبلغ های سفر در مشهد را باید جمع کنیم ضرب در 16 درصد کرد ،هر عددی شد ،ان عدد را از جمع کل هزینه های سفر ، کم کرد و عدد بدست آمده باید ،برابر با کل مبلغ کیف پول به اضافه مبالغی که نقدی گرفته شده باشد 

تعداد رای : 9
نظرسنجی
کسی از خانواده من در اسنپ کار نمیکند
8
88%
آیا کسی سفرهاشو یاد داشت میکنم
1
11%

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

از مقام قضایی در نی نی سایت درخواست میکنی؟ عالیه🦦

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

چه خوب که اطلاع دادی 

اگه اسنپ گرفتم حتما گوشزد میکنم بهش 

//eitaa.com/tadabir_atfal عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن اینا گذاشتم به یادگار 👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده دیدم☹️ لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم❤️❤️همیشه به چیزی که رایگان در اختیارتون میذارند شک کنید 🌹🌹تو ایتا تدابیر اطفال را سرچ کنید به انگلیسی👈روی سخنم با شماست دوست عزیز که بچه نوزاد دارید .لینگ گذاشتم محدودم کردن 👌