2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام کمتر بیام سر گوشی فاصله بگیرم یکم ولی هرچی ترک میکنم باز عادتش برمیگرده. باید بیست و یک روز ب ...

اره میشه ببین یه برنامه بزن ساعت گوشی بودنت نشون بده بعد یادداشت کن 

هدف گذاری کن هعی کمتر کن

اره میشه ببین یه برنامه بزن ساعت گوشی بودنت نشون بده بعد یادداشت کن هدف گذاری کن هعی کمتر کن

اره خوده گوشیم یه برنامه داره تو تنظیماتش

میخوام برم راحت شم

واسه یکی خیلی وقت گذاشتم لیاقت نداشت هی هرچی پیام داد یه دیقه بعدش دیدم ولی وقتی من پیام میدادم اون میرفت سه روز بعد می دید خی وسط چت میرفت واسه من کلاس میزاشت دیگه قیدشو زدم. 

اره خوده گوشیم یه برنامه داره تو تنظیماتشمیخوام برم راحت شمواسه یکی خیلی وقت گذاشتم لیاقت نداشت هی ه ...

این که گفتی منم تجربه کردم دوستم وسط چت می‌رفت منم دور شدم از گوشی اروم تر شدم

این که گفتی منم تجربه کردم دوستم وسط چت می‌رفت منم دور شدم از گوشی اروم تر شدم

پس همینکار میکنم. احتمالا برنامه هامو کلا پاک کنم

ولی آخه خواهرمم با دوستم دوسته اونا باهم چت میکنن بعد اگه خواهرم گفت چرا نمیای چی بگم چون یکم گیره

پس همینکار میکنم. احتمالا برنامه هامو کلا پاک کنمولی آخه خواهرمم با دوستم دوسته اونا باهم چت میکنن ب ...

بگو مخام یکم از فضای مجازی دور باشم خسته شدم و ...

میام بعدا 

بهانه بیار 

بگو مخام یکم از فضای مجازی دور باشم خسته شدم و ...میام بعدا بهانه بیار

دو روز دیگه هم جایی هستم بهانه خوبیه 

ولی چون خواهرم باهاش چت میکنه اون اصلا عدم وجود منو حس نمیکنه و براش عادیه انگار