2777
2789
عنوان

خوراک کدو

93 بازدید | 16 پست

دوستان من توی نت دیدم مثل یتیمچه درست میکرد و رب و اینا میزد گوشت هم می‌ریخت من کلا هیچ مدل گوشتی نمی‌خورم  بعد با هویچ و آلو سیر و پیاز تفت میدم درست میکنم حالا این مدل که مسما میشه بدون گوشت طعمش خوبه کسی درست کرده؟

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا که الان رو گازه داره میپزه واسه نهار🤣

نوش جان عزیزم منم قصد دارم درست کنم الان

اِصـــالت خلق می‌کند  جهــــالت جعل می‌کند!🌱« وَ کَفی‏ بِرَبِّکَ هادِیاً وَ نَصیراً »

نوش جان عزیزم منم قصد دارم درست کنم الان

عزیزی

ببین من اصلا گوشت خوشم نمیاد توش و نمیریزم دقیقا مثل همون یتیمچه میپزم با این تفاوت کدوش رو چون دوست دارم خیلی میریزم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
عزیزیببین من اصلا گوشت خوشم نمیاد توش و نمیریزم دقیقا مثل همون یتیمچه میپزم با این تفاوت کدوش رو چون ...

اره منم کلا گوشت نمی‌خورم پس خوبه همینطوری میپزم

اتفاقا منم الان بدون گوشت‌ درست کردم خوراک کدو ولی همسرم با برنج میخوره والان روی اجاق گاز داره می پ ...

نوش جان عزیزم 

اصلا بدون گوشت میپزن اکثرا. همون مثل یتیمچه دیگه خوب میشه. سیر خوب بزن

مرسی گلم 

چجوری درست میشه

من کدو روحلقه میکنم بعد سرخ میکنم پیاز رو جدا نگینی سرخ میکنم وسیرهم میریزم طلایی شدرب گوجه میریزم بعد گوجه رنده شده ویه کوچولو آب بعد که جوش،اومدکدوهارو میریزم با حرارت ملایم بادربسته تا جابیفته

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم