2777
2789
عنوان

راهکار دارین

54 بازدید | 13 پست

خانمها من ۲۵ سالمه همش میخوابم

شاغل و دانشجو و خانه دار هستم

اینو بگم شغلم مواد غذاییه هیچ تعطیلاتی ندارم

انقدر خستم به خیلی کارا نمیرسم

همش دوسدارم بخوابم بدنم خسته و بی حاله چیکار کنم؟

گاهی حتی نمیتونم ی جوراب بشورم

امروز تا ساعت۱۲ خوابیدم

کاربری دست سه نفره😁

عزیزم خدا قوت. گاهی بخودت استراحت بده 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا ویتامین هایی از بدنت پایینه باید بری دکتر

رفتم ویتامین میخورم اما چون فرصت غذا درست کردن ندارم تغذیه درست حسابی نمیخورم

کلی قرص دارم کلی 

کاربری دست سه نفره😁

رفتم ویتامین میخورم اما چون فرصت غذا درست کردن ندارم تغذیه درست حسابی نمیخورمکلی قرص دارم کلی

پس از همیناس دیگه

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

قربونت برم اخه استراحتی ندارم دورت بگردمهمش کار کار کار نمیذارن آدم استراحت کنخ

فداتشم. حتما حتما ویتامین دی مصرف کن انرژیتو بالامیبره 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

چشم عزیزمماهی یکبار دیگه؟

من که روزانه میخورم. هزار .خیلی بهتر از قبل شدم .ماهی یکبار فک کنم پونصد باید باشه

من که روزانه میخورم. هزار .خیلی بهتر از قبل شدم .ماهی یکبار فک کنم پونصد باید باشه

عهههه مرسی که گفتی عزیزم

البته مواظب باش ویتامین دی بیش از حد خدای نکرده باعث مسمومیت میشه

اینو دکتر بهم گقت

کاربری دست سه نفره😁

عهههه مرسی که گفتی عزیزمالبته مواظب باش ویتامین دی بیش از حد خدای نکرده باعث مسمومیت میشهاینو دکتر ب ...

اره مواظبم عزیزم .چون مال من خیلی پایینه دکتر گف باید بخورم . کمبودش باعث افسردگی و خستگی میشه 

مرسی قشنگمخدا پدر و مادرتو بیامرزه روحشون شاد

زنده باشی فداتشم