2777
2789
عنوان

فیلم

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 32 پست

پیچ اشتباهی مزخرف بود🤦‍♀️ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پیج اشتباهی 1تا9 یا 7 فکرکنم اولا خوب بود ما نسبتا نوجوون بودیم دیدیم برگامون ریخت اونزمان سی دی و دی وی دی بود

فقط یکجا دلم سوخت ک ادمخواره تبرو پرت کرد دختره نصف سرش موند بقیش افتاد پایین توسری های اول 

و اون وان پر اعضای بدن و.... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نسبت به بعضی از فیلم باز خوبه

اولاش اره اخرش نه 🤷‍♀️🤦‍♀️

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

هیجانی هستند با ترسناک

بیشتر کثافت و حالت تهو هستن وگرن نه هیجانی هستن نه ترسناک بی محتواو روانی طور گونه حتی داستان مشخصی ندارن

خیلی وقت پیش دبدم اما یادمه که تو همه قسمتا همه بیچاره ها میمیرن

🔺در تاریخ 2 نوامبر ١٩٧٥، ساعت ٦ صبح دقیقا ۳ هفته بعد از اکران فیلم سالو، در ساحل اوستیا واقع در حاشیه رم، جسدی پیدا می‌شود. 

- پلیس سرانجام این جسد را شناسایی می‌کند.«پیر‌پائولو پازولینی»، ٥۳ ساله(کارگردان فیلم سالو) با فکی خورد، گوش‌های کنده، هفت دنده شکسته و قلبی ترکیده به قتل رسیده بود.. 

افرین به نظر منم مسخره بود نه داستانی نه فراز و نشیبی نمیدونم چرا ممنوعه هم هست این فیلم

بخاطرهمین هنجارشکنی ها و چندش بودن بعضیا دیگ نمیتونن غذا بخورن یا دیوونه شدن بهشون میگن فیلمای مازوخیست