2777
2789
عنوان

شما از همسرانتون ارامش میگیرید

383 بازدید | 31 پست

هدف ازدواج طبق گفته قران ارامش گرفتنه

من مجردم تو این ۳۶ سال عمرم از هیچ مردی ارامش نگرفتم بجز یه مرد که اونم تریاک گفت میکشه ولش کردم

با خیلیا اشنا شدم ولی هیچکدوم ذره ای ارامش ندادن که هیچ رو اعصابم هم راه رفتن

چجوری فقط این ادم تونست بین اون همه انقدر بهم ارامش بده با حرفاش رفتاراش طرز فکرش جنتلمن واقعی بود یعنی خدا میشه بازم مثل اون سر راهم قرار بدی یا تموم شد از این ادمای باشخصیتت؟ 😔چی میشد اون کلمه رو از دهانش نمیشنیدم که تریاک میکشه

فقط اون باعث شد نظرم راجع به مردها عوض بشه دنیا رو قشنگ تر ببینم فکر میکردم به ارزوهام رسیدم طی این دو سال از خوشحالی 

از همه الک هایی که داشتم رد شده بود انقدر که حساسم و سختگیرم روی شخصیت ولی چرا اخه.... 

تازگیا با یکی دو نفر اشنا شدم دیونه م کردن در عرض یکی دو روز دلم یکی مثل اون میخواد

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کسیو ببینی اوایل نمی گیرن اما بعد چند وقت که این چند وقت یک الی ده سال بر اساس انعطاف اون اشخاص هست خوی همو میگیرن و همدیگر رو میفهمن و آرامش میابن 

دعا کنید برام🩷 

منم مثل شما... خب اگه انقد خوب بود چرا تریاک می‌کشید؟

خودمم تعجب کردم چون خیلی به سلامتیش اهمیت میداد همه ش از مقالات علمی که چکار کنه سالمتر زندگی کنه حرف میزد واقعا جا خوردم 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شاید چون تریاک میکشیده ارامش بوده!

انقدر شخصیتش پوچ و توخالی نبود که فقط از اون بگیره

خودمم تعجب کردم چون خیلی به سلامتیش اهمیت میداد همه ش از مقالات علمی که چکار کنه سالمتر زندگی کنه حر ...

تو مجازی آشنا شدید؟ 

متاسفانه بعضیا خیلی خوب بلدن نقش بازی کنن 

پارتنر منم اوایل خودشو خیلی متشخص و مذهبی نشون میداد آخرش فهمیدم چ کارا ک نکرده... می‌گفت حتی از بوی سیگار بدم میاد درحالی ک سیگار می‌کشید 

؟؟ 

منم مثل شما... خب اگه انقد خوب بود چرا تریاک می‌کشید؟

نمیدونم ولی ۴۰ سالش بود ازدواج نکرده بود خیلی از مردها میکشن تا نیازشون کنترل کنن