2777
2789
دقیقا منم مثل خودتم جوش و جای جوش اعتماد به نفس آدم میاره پایین🥲🫠😭💔خرج زیاد کردم ولی خوب نمیشن م ...

من اینجوریم دوس ندارم برم بیرون با اینکه زیاد نیستن ولی خب کلا خجالت میکشم برم بیرون

🫀🥹

من اینجوریم دوس ندارم برم بیرون با اینکه زیاد نیستن ولی خب کلا خجالت میکشم برم بیرون

دقیقا موافقم باهات

همش مجبورم کرم پودر بزنم برم بیرون تا از حرف های آزاردهنده بقیه در امان باشم🥲💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا موافقم باهاتهمش مجبورم کرم پودر بزنم برم بیرون تا از حرف های آزاردهنده بقیه در امان باشم🥲💔

من قبلا پوستم خیلی عالی بود 

الان هر کی منو میبینه میگه چرا اینجوری شدی خیلی عذاب اوره برام سعی میکنم خودمو مخفی کنم

🫀🥹

باید از اول ضد آفتاب استفاده میکردی

ضد آفتاب الانم خیلی خوبه فک نمیکنم از آفتاب باشه 

از وقتی رفتم خوابگاه اینجوری شدم برمیگردم خونه باز پوستم بهتر میشه ولی خب هیچوقت مثل قبل نمیشه

🫀🥹

دست خودم نیس دیگه شاید یک ماه میشه خودموحتی تو آینه ندیدم

وا، گیر نده بخودت بیخیال باش من که لکامو دوس دارم بخدا

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

من قبلا پوستم خیلی عالی بود الان هر کی منو میبینه میگه چرا اینجوری شدی خیلی عذاب اوره برام سعی میکنم ...

دقیقا آفرین منم پوستم خیلی خوب بود امان از اون روز که از اون ضدآفتاب استفاده کردم هَمش جوش های اسکار میزنم و جاش میمونه🥲

مردم متاسفانه فصولن میای روی اعتماد به نفست کار میکنی متاسفانه با یک حرفشون میرینن تو اعصابت💔🥲

دقیقا آفرین منم پوستم خیلی خوب بود امان از اون روز که از اون ضدآفتاب استفاده کردم هَمش جوش های اسکار ...

دقیقا من دوستم کنارم نشسته بود یهو گفت فاطی چقد پوستت خراب شده خب قاعدتا هر کی باشه حس بدی میگیره من نمیدونم بعضیا واقعا هدفشون چیه ازین حرفا

🫀🥹

دقیقا من دوستم کنارم نشسته بود یهو گفت فاطی چقد پوستت خراب شده خب قاعدتا هر کی باشه حس بدی میگیره من ...

آفرین بی‌شعورند نمیدونن خودمون تو خونه آیینه داریم می‌بینیم پوستمون رو نیاز به حرف شما نداریم اَه🥲💔

غذای سلف نخوررو بالشی و پتو خابگاهتو هر هفته بده خشکشویی ممکنه از این دوتا باشه

هر کی از بیرون اومد خودشو پرت کردم رو تختم 

غذای سلفم اره نمیسازه بهم معده درد شدید میگیرم 

علاوه بر اینها آب و هواشم پوستم و خیلی خیلی خشک کرده 

ی مدت غذای سلف نخوردم گشنه میموندم انقد کلاسام زیاد نمی‌رسیم گاهی غذا درست کنم از بیرونم نمیتونم همش بگیرم خرجم زیاد میشه مجبورم همون غذا رو بخورم

🫀🥹