2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

116 بازدید | 10 پست

چرا من اینطوری ام ؟ 🥺توقع هیچ رفتار تند یا سردی رو از همسرم ندارم خیال میکنم من دختر بچه ام اون مهربون ترین پدر دنیا درصورتیکه اینطور نیست ! و همسرم یجاهایی خیلی بی منطق و نفهم میشه و بهم سخت میگیره یا اونطور ک باید بهم محبت نمیکنه ، من چون توقع ندارم خیلی داغون میشم و واقعا دلم میشکنه 

درصورتیکه رفتارهای همسرم عادیه قرار نیست به من عشق افسانه ای داشته باشه یه دوست داشتن ساده ست من زیادی توقع دارم تا میام اینو قبول کنم که عشقی در کار نیست و زندگی همینه 

تا محبت میکنه یا از دلم درمیاره دوباره توقعم میره بالا 

کسی اینطور هست ؟ چه اختلالیه؟مشکلم چیه ؟ آیا اصلا مشکل منم یا همسر رابطه رو سرد و گرم میکنه و من بی تقصیرم !؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واعی من اینم البته پارتنرمه نمیتونم دل بکنم ازش ولی دیگ تحمل نمی کنم و کات می کنم

شوهر من تا میام سرد شم یا باور کنم ک عشقی در کار نیستم انقدر بهم می‌چسبه و قربون صدقه میره و محبت میکنه که از قبلم بیشتر متوقع میشم 

واقعا موندم مشکل از منه یا چی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهر من تا میام سرد شم یا باور کنم ک عشقی در کار نیستم انقدر بهم می‌چسبه و قربون صدقه میره و محبت می ...

واعی برگام 😳 اینم همینه 

می دونی راهکارش چیه؟

سیاست 

سیاست

باهاش عالی رفتار کن ولی تمرکزتو نذار رو اون تمرکزو بزار رو خدت کارهای و سرگرمی های خودت و ..

در دسترشش نباش

قهر اصلا نکن فقط سرد برخورد کن گفت چیزی شده بگو نه یا بعدا اروم بگو از چ رفتارش دلخور شدی و..

واعی برگام 😳 اینم همینه می دونی راهکارش چیه؟سیاست سیاستباهاش عالی رفتار کن ولی تمرکزتو نذار رو اون ...

اتفاقا اخیرا چون رفته ماموریت چندبار بهش گفتم بدون تو زندگیم خسته کننده ست و ... پرو شده 

باید نشون بدم ک محتاجش نیستم و واسه خودم برنامه دارم 

مرسی ازت عزیزم به نکته دقیقی اشاره کردی 😍

پس وقتاییکه خیلی میاد سمتم نباید غش کنم و وابسته شم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا اخیرا چون رفته ماموریت چندبار بهش گفتم بدون تو زندگیم خسته کننده ست و ... پرو شده باید نشون ب ...

اره بزار برای بودن کنار تو هزینه کنه ناز بکشه اصلا ی وقتایی رد کن تا اون ی تلاششی بکنه تایم خودتو کامل پر کن باشگاهی کلاسی چیزی 

باورت میشهی وقتایی پارتنرم التماس می کرد ببینمش ولی ی بار خدم پیشقدم میشدم خدشو میگرفت برام🤣 

من ی پارتنر داشتم بعد چون بیکار بودم کامل در دسترش بودم همش دنبالش بودم ولی بعد سرکار باشگاه دیگ اون دنبال من میومد 

پسرا همینن تا همیشه باید همین باشی اگ دیدی اون فاصله گرف ی ذره توجه کن تا دوباره همون بشه .